dubbel lycka

både sandra och jag har fått jobb.
samma dag, samma jobb! det är helt sinnessjukt!
inte långt efter att sandra kom hem från sin intervju ringde våran profficekontakt och sa att hon hade fått jobbet och undrade om jag var inntresserad utav det också. så kvart över två hade jag först intervju med elin och sedan klockan tre hade jag intervju med två killar från det företaget vi ska jobba för. det var hur kul som helst och det gick jättebra. och nu precis ringde elin och berättade att jag också fick det. jag började nästan gråta. jag är så sjukt glad.
3:e november börjar upplärningsmånaden och sedan 1:e december ska vi flyga till stavanger för att gå en veckas kurs där och sedan börjar allvaret. det ska bli otroligt kul och spännande. och lönen är galet bra.
jag kan inte förstå det, det händer liksom inte. jag och sandra är bästa vänner, sambos och ARBETSKAMRATER. det kan inte bli mycket bättre.

pricken över i:et är profficefesten den siste oktober som kommer hållas på ett hotell här i bergen. hela "familjen" får gå på den. sandra, jag och tobias. 

damn, vad detta ska bli kul!

 


Kommentarer
Postat av: Anonym

Gratttttis :):):) glad jag blir :)

2008-10-23 @ 19:49:06
URL: http://jolieee.blogg.se/
Postat av: anna

Later som ni har det toppen darling. Ar super glas for er skull. Jag hoppas jag kan komma over o besoka er nagot. Maste skaffa ihop pengar pa nagot vis forst bara. Sakar ocg alskar er bada.

2008-10-23 @ 20:13:29
Postat av: BÄTTANBÄST

FY FAN VAD AVIS JAG BLIR!! här går jag runt i norrköping i flera jävla år och inte får ett jävla jobb!! fan. Jag blir glad för er skull men jävligt avis. Hahaha grattis!! vad är det ni ska göra egentligen då?

2008-10-23 @ 21:25:36
URL: http://raggasex.blogg.se/
Postat av: Johanna

Det gick fint :)

Okej det är lugnt:) men vad kul att ni fått jobb och dessutom som arbetskamrater :)

Hm inte bestämmt vad jag ska göra, hade tänkt festa men vet inte om jag orkar, rätt skönt att slappa med, får se helt enkelt:) Ni då?



pussis

2008-10-24 @ 12:24:25
URL: http://jolieee.blogg.se/
Postat av: Nadja

Grattis tjejer, bra jobbat!;D

2008-10-25 @ 15:16:10
URL: http://thencloset.blogg.se/
Postat av: johanna

jag vill kommma! måste se till att göra det inom kort, bara spara pengar;D



Tacktack =)

vad gör du ikväll då?

PUsssis

2008-10-25 @ 22:24:06
URL: http://jolieee.blogg.se/
Postat av: Basse

haha ni kommer få släpa stackars spjukis runt när han skriker klassikern: VART ÄR TROLLET NÄR MAN BEHÖVER HENNE! hahahaha :)

2008-10-26 @ 16:11:47
URL: http://basefrod.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0