godmorgon onsdag.

jag är galet trött. skulle kunna sova längre men jag känner för att för en gång skull ta det lite lugnt på morgonen och slippa stressa, so no more sleep!

funderar helt seriöst på att ta en promenad (vad har hänt med mig?). höhö.
vi får se vart det slutar.

jobbar till 8 idag, sen imorgon har jag fri så då kan jag sova hur länge jag vill. skönt, skönt, skönt!!



jag, petter, tine och jörgen i lördags. fulla och glada, jamän!!

hej, hej, hallå.

lite seg på att skriva här, men som sandra skrev på sin blogg; "I´m alive!".

tro det eller ej, men sandra och jag har varit på en springtur runt nordnes. det ni, mina vänner ;)
it´s never too late. måste verkligen skärpa mig nu. i´m a chubby woman.



var egentligen inviterad till "smyg"-öppningen utav nya benetton/sisley butiken på klöverhuset ikväll, men sikke och jag kom fram till att det inte var så stor idé eftersom varken hon eller jag har några direkta pengar att shoppa för.
 istället har jag bara slappat med emil och christina. 

i lördags blev det förfest här. vi blev ett rätt stort gäng och det var satans kul. sedan gick vi ut och gjorde byn (som det så fint heter). jag, camilla och tonje intog dansgolvet på metro.
hade verkligen galet kul hela kvällen/natten. tror inte min kära vän sandra andersson håller med mig på den punkten. haha. oavsett vad så älskar jag dig pluttis, trots din tendens till att bli liiiite för full ibland ;) 

det går rykten om att det ska bli toppenväder kommande lördag. passar som handen i handsken eftersom vi har vår "sommarfest" med alla oasis butiker i bergen då. eller alla och alla. 3 st butiker är vi. jaja, i vilket fall så längtar jag massor!! 


imorgon avgörs det. kommer vara galet nervös och full av adrenalin som vanligt när det gäller sådana här saker.
 jag pratar såklart om champions league finalen.
tror det kommer bli en sjukt bra match.


dags att tänka på refrängen.
skepp & hoj!


fytt i rakkarn

jag har haft det så sjukt kul de sista dagarna. önskar att det hade varit röd dag idag så att jag skulle kunnat festa igår också, för helvete vilket drag det var, men så var ju tyvärr ikke fallet.
får uppdatera med bilder och såvidare senare.

-älskar att alexander rybak vann eurovision. satans coolt!!

nepp, nu ska jag fixa det sista och sedan bege mig till jobbet.

puss

heeeeej hopp!

Igår hängde vi som sagt på verftet. sjukt härligt!!!






idag då? idag blir det grillning, fotboll och en massa öl. ska bort till en park vid tobbe och emil. sedan är det utgång som gäller.
vi får se hur pass pigg man är i morgon. för er som inte vet det, så är det norges nationalddag då. massa tåg och ståhej och det vill man ju inte missa.
nepp, nu ska jag duscha.


-tack gud, för det superhärliga vädret!!!

"ta hensyn til svenskene"

filmquiz-et gick inte som beräknat. de som vann hade 23 rätt utav 30, jag och sandra hade TRE. man kan säga att vi tog oss vatten över huvudet som trodde att vi hade en chans att vinna. jaja, det var kul iallafall.
för att de skulle vara lite förstående för vår kassa insats förklarade jag att vi var svenskar, efter det stod det på varenda tv-skärm: "ta hensyn til svenskene". jo, man tackar!!
kvällen fortsatte med öl och drinkar. träffade en hel del nya människor + några gamla bekanta. kl. 2 vandrade vi över till metro. drack lite och pratade med folk.
efter stängning träffade vi ett gäng grabbar utanför. fick förfrågan om gruppsex men sandra skulle upp och jobba idag så vi avböjde, men tackade självklart för den fina invitationen.

idag mår jag superduper. väntar på att sandra ska komma hem från kontoret sedan är det verftet och ev. lite öl som gäller. vädret är heeeelt underbart.

hej hej hej

har precis duschat och ska snart göra mig redo för jobb. när jag låser dörrarna ikväll har jag helg ;) 
efter jobbet är det filmquiz som gäller. mycket möjligt att det blir en utgång på det hela, vi får la se. 

jag har haft en riktigt bra vecka. i måndags hade xhibition en så kallad "bransjekveld". de hade öppet 2 timmar efter stängning för alla oss i sentrum som själva jobbar i butik. så jag, annika och solveig strosa runt där ett tag. de hade en hel del tilbud och salg. eftersom jag shoppade massor i fredags så tog jag det liter lugnt på den delen, men köpte i allafall med en bodybutter från make up store, som luktar helt underbart. 

igår kom våren/sommaren tillbaka. det var superhärligt väder och det var brandkurs som stod på schemat. gick på det med annika och måste säga att det var över förväntningarna. teori 1 timma och praktiskt 1 timma. det var intressant och väldigt kul!

efter jobbet beslöt jag och sandra oss för att storhandla. de flesta som kommer hem till oss klagar på att vi har så lite saker hemma, så nu tänkte vi att det var dags att göra något åt det.
känns riktigt skönt att ha fyllt upp med en massa mat. vi får la se hur länge det räcker.
 
nepp, nu ska jag fixa och trixa lite. 
pusspuss   

kändistätt i sentrum

senaste veckan har jag sett 3½ kändisar.
-norska kungen.
-olav i tangerudbakken (motsvarande i en annan del utav köping)
-einar nilsson från tvprogrammet tid for hjem.
-"robinson-robban"

inte illa.

först glider kungen förbi på strandgaten i en limousin, omringad utav poliser. väldigt häftigt tyckte jag. och så häromdagen vandrar jag och sandra förbi olav på gatan, bara sådär likson. cooool! efter kommer jag på att jag skulle tagit hans autograf. typiskt! jaja, life goes on.
och om inte detta skulle vara nog? våran målare/tapetserare på jobbet var inne hos oss i fredags för att tapetsera den sista väggen. då berättar annika att det inte är vilken målare som helst, utan självaste einar nilsson från tid for hjem.
ojojoj!!
och ja, sist men inte minst; en norsk robinson-robban look-a-like.

allt detta på en vecka!!

vi får se om kommande vecka kan toppa detta!


redan torsdag?

jaha, då var det torsdag?!
-satan vad snabbt det går.

ska la straxt tussla iväg till jobbet, jobbar till 5 idag. sedan ska jag hänga med emil. han ska även låna vår tvättmaskin, deras har nämligen pajjat som allt annat i deras fantastiska lägenhet ;)
-that´s what friends are for.

är lite småhungrig så ska nog hoppa in på rema innan jag anländer på jobb.
-frulle, frulle, frulle.

var och hämtade två par skor igår som jag haft inlämnade hos skomakaren. de känns som nya ;) har tänkt inviga det ena paret idag.
-helt fantastiskt!


nog från mig.
nu ska jag kissa sedan är det rema och jobb som gäller.
hej hopp!!

helgen som var

har fått tillbaka våran kamera som vi glömde hos rené i helgen. detta betyder... bilder!! okej, inte väldigt många. men bättre än inga. 
startade lördagen på en russefest hos stian. fan vad jag också skulle vilja vara russ!! studenten i sverige är inget emot detta!! iaf, sedan knallade jag, sandra, tobias och emil bort till rené och vartefter blev det taxi in till byn och dans resten utav kvällen. sist men inte minst: efterfest. slutade med att sandra satt och "spelade" gitarr och "sjöng" för oss andra. satan vad jag skrattade!!
detta är något som måste upplevas.. sandra, fylla, gitarr och sång. fantastisk kombination!







adrenalin-rus

just nu är jag full utav adrenalin. jag har bara en sak att säga; FC BARCELONA!!

satan vad glad jag är. kollade matchen med grabbarna grus. måste säga att chelsea´s mål var galet snyggt, men vad hjälper det??
fan, vad jag älskar barca!!!!

har saknat att kolla på fotboll, i princip det endaste jag sett på sista tiden är brann. men det är ju inte så jävla spännande. dessutom bryr jag mig inte speciellt mycket hur det går för dom.
med barcelona är det andra bullar, höhö.

nu ser jag fram emot cl-finalen. detta kommer bli bra mina vänner!


Jag säger inte det här för att impa på dig, men det är faktiskt jag som är Batman

trallala, jag är på väldans bra humör.. vet inte riktigt varför?!
kanske pga pengar
kanske pga att jag köpt en supersnygg väska
kanske pga att jag lyssnar på grymt bra musik
kanske pga att jag bara är allmänt lycklig

vem vet ;)


håller på att fixa lite här hemma, städar, tvättar och diskar. var iväg och köpte mat förut så ikväll när min sambo kommer hem är det middag, tända ljus och paradise hotel som står på schemat.
spansk kyckling-gryta med ris. helt fantastiskt gott.


keep rocking, keep knocking..

ser väldigt mycket fram emot lördag. christina fyller 26 år och det innebär bursdagsparty på lille. jag och sandra har redan kommer underfund med vad vi ska köpa, så det blir att innhandla i veckan. wöhöw :)



ser väldigt mycket fram emot fredag också kom jag på. efter jag slutat jobbet blir det en shoppingrunda med sandra. var en evighet sen sist. sedan på kvällen ska vi ut och äta på restaurang. vilket också var en evighet sen.


vilken helg detta kommer bli!!

dagens outfit...

... står tobias för dagen till ära:


party-torsdag.




världens starkaste man?



tobias "löparn" ericson.



jag och sandra utklassade grabbarna i pratmakarna.



rené och en väldigt glad emma.



sandra och emil (?) inne på bergiton.



happy people.

RSS 2.0