hej hej hallå

vet inte hur många gånger jag har fått rycket på internet, men nu fungerar det för en gångs skull. fantastiskt.

jag sitter här i min ensamhet, har precis ätit lite. sandra är iväg på jobb och fredrik är iväg på middag.


och ja; sandra klarade en utgång i lördags. sjukt rolig kväll, den bästa på vääldigt länge. det började hos rené och salomon med en massa trevliga människor, tog oss till studenten, drack och dansade, fyllekäk, efterfest. sedan avslutades kvällen på deli. kom hem runt 6. söndagen tillbringades i sängen.

nu är det en ny vecka med nya möjligheter.


vecko-uppdatering

lördag igen. ja, vad har hänt sen sist? inte specielt mycket. fredrik har flyttat in hos oss, så nu är vi en familj på 3 åter igen. mysigt!

i torsdags blev det en tur till admiral för att hälsa på mina älskade x-kollegor. alltid lika kul att se dom. det blev en massa prat och skratt.
 
igår bjöd vi över ludde och carl på varm smörgåstårta, lets dance, pratmakarna, need for speed och lite kortspel. himmla trevlig kväll!

och ikväll, tralalalalala, är det inflyttningsfest som gäller. om sandra tog sig ut på byn eller inte får ni en uppdatering på imorgon.


ha det!



en lördagskväll med sandra andersson.

sandra andersson. haha. vad ska man säga? gårkvällen blev kanske inte riktigt som vi tänkt. det börjar med att sandra rammlar ner för en trappa på väg till förfesten. efter det kan man väl säga att det bara gick utför. större delen utav kvällen låg hon i snön och kravla. utav någon anledning tyckte vakten på studenten att hon var för full, hon blev tilsagd att ta ett varv för att nyktra till. jag, steffen och erlend tar sandra en tur till deli. några minuter, och ytterligare ett par rammlingar, senare är vi tillbaka. ser sandra gå fram till vakten igen, dyngsur om hela byxorna, och förklarar att hon inte alls är onykter utan att det är skorna som är problemet. 

jag har inte skrattat så här mycket på väldigt länge. det är bara en person som råkar ut för dessa saker och det är min bästa vän sandra. 

i vilket fall, kom hon inte in. sur och förbannad vände hon på klacken och "gick" hem.

jag älskar dig!

kärlek.

sandra hade spridit lite kärlek på sin blogg så jag kan ju inte vara sämre.

mamma, pappa och oskar: min underbara familj som stöttar mig till 100% i allt jag gör och de beslut jag tar. jag älskar dom mer än ord kan beskriva och saknar dom varje dag. ni är de bästa!

sandra: min allra bästa vän. hon betyder allt för mig. vi är som piff och puff. det finns ingen som någonsin kan ta hennes plats. jag älskar henne så otroligt mycket. fields of gold.

anna: min älskling anna som bor i london. jag saknar henne så mycket. anna, sandra och jag. tillsammans är vi power puff pinglorna. vi har gjort galet mycket roliga saker tillsammans.

johanna: vi har varit vänner i många, många, många år och gått igenom en hel del tillsammans. jag älskar henne.

amanda: den bästa kusinen i hela världen.

jag får absolut inte glömma att nämna sandras familj, de är som en bonusfamilj till mig. alltid så fruktansvärt snälla. de är helt underbara och jag älskar att vara hemma hos dom. susann, pär, jonas och tobias.



jag älskar er så att det gör ont!


pink, pink, pink.


lördag med stort L

sandra och jag har precis bränt en partyskiva. jag är övertygad om att det blir en helt fantastisk kväll. jag är galet laddad. kvällens outfit är utsedd och vinet är på kylning.
förfest blir det hos rené, en kompis som flyttat in till sentrum. har sett bilder på lägenheten och den är sjukt fin, men ska bli spännande att se den live.



glad alla hjärtans dag. love, love, love.

friday, im in love love love.

det är kanon väder ute. inte ett endaste moln på himmelen. härligt.
ska träffa upp sandra efter hon varit på kontoret och så ska vi mysa runt på stan. var länge sen sist och jag kan tänka mig att de flesta nu slutat med all rea och fått in en massa vårnyheter. skoj, skoj, skoj.





vi skall även besöka vinmonopolet. vågar inte lämna det till imorgon eftersom vi alltid glömmer bort öppettiderna och kommer efter de stängt.
som för ett par helger sedan. vi hade suttit och fikat på dromedaren, pratat om kvällen, pratat om hur gott det skulle bli med vin. knallade bort mot vinmonopolet, förväntansfulla och lyckliga, såg människorna inne vid kasserna. tralala. stoppas helt plötsligt utav en stor man vid entren:
-ni är lite sent ute.
-ehh?
-vi stänger 3.
kollar ner på klockan... kvart över tre. det var som att få en spark i ansiktet.
den kvällen slutade med öl. har man en hel dag gått och sett fram emot vin är det inte gott med öl, det ska jag ta och berätta.

nähe, nu ska jag dricka apelsinjuice. puss



middagsplaner.

i dag blir det en inte fullt så avancerad middag: korv med bröd. det vill säga om jag ikke får ett infall när jag befinner mig på kiwi. men jag utgår ifrån korv med bröd. en bra grund. hmm. tacos skulle vara gott, men det är så jäkla jobbigt att skära grönsaker. jaja, vi får se.

jag börjar bli rastlös. jag funderar på att tvätta fönstrena?! sist jag skulle göra det gick det åthelvete. det var svinkallt ute så allt frös fast. tror ikke det är lika kallt ute nu så det kan ju fungera, dessutom har jag köpt nått slags fönster-spray-medel som förhoppningsvis inte fryser. innan var vim min bästa vän. det funkar på det mesta, men när det gäller fönster.. tyvärr!

i vilket fall, först en ciggarett.



update:

för det första, det blir korv med bröd.
för det andra, det gick åthelvete med fönstrena denna gång också.

Hemmafru?



hej mina vänner. det har skett lite förändringar i min vardag. jag har gått och blivit hemmafru. iallafall ett tag. jag jobbar inte längre som salgskonsulent, utan är på jakt efter ett nytt jobb. hoppas på butiksjobb. men vi får se. hade ett litet möte med min kontaktperson på proffice vid halv tre. elin. hon är så himmla mysig och trevlig. hon hjälpte mig att fixa mitt cv så jag ska runt och lämna ut dom i butiker. under tiden blir det antagligen lite småjobb. elin skulle ringa så fort det kom in något som kan passa mig.

tror sandra gillar att jag är hemma. middagen står på bordet när hon kommer innanför dörren vid 10. det är jag och min medhjälpare ludde som har gått och blivit mästerkockar. jag är fan imponerad utav mig själv att jag ändå är helt okej på att laga mat. jag är stolt över mig själv.

just, exakt, akkurat nu befinner sig min familj och ett par vänner i muritsius. de landade igår. jag är bara liiiite, liiiite avundsjuk. jag hoppas iallafall att de får en fantastisk semester, medans jag befinner mig i ett kallt snöigt bergen.

jaha, vad mer? jag längtar till lördag. på lördag mina vänner, på lördag är det party.


it's sunday.

vaknade upp zero bakis. fantastiskt skönt. slappade lite. beslöt oss för att ta en fika. latte och varm choklad med grädde. prat om allt möjligt. tog en tripp bort till emil och tobias. på en vecka har de lyckats få stopp i avloppet och pajjat frysen. imponerande. självklart blev jag kissnödig. tobias hängde på hem för att hämta lite saker. jag kissade. tobias drog. jag och sandra åt pannkakor. "hjelp, eg er med i ett japanskt gameshow". och nu: kollar på the holiday. älskar den filmen. jude law. behöver nog inte säga mer.


grattis oskar.


idag fyller min bror 19 år. grattis, grattis, grattis.

Party-pics.

för ett par helger sedan; förfest. cowboys. alkohol. skratt. medverkande; jag (emma), sandra, tobias, emil, ludde, carl, daniel och sist men inte minst... H-A-N(-S).












promenix-pics.













godmorgon

om ni läst sandras blogg vet ni att inflyttningen skjutits upp ett par dagar. egentligen bara positivt för våran del. mindre att betala i hyra.
ni ska se lägenheten, den blir så otroligt fin. sandra och jag har hittat en soffa, en tv bänk och ett bord vi ska inhandla. det kommer bli galet snyggt.

idag ska vi ut på en promenad längst hamnen. det blir att pälsa på sig. det är rätt kallt ute men väldigt fint väder. ja, åtminstonde nu. man vet ju aldrig med bergen. kameran får följa med så några bilder kanske åker upp här sen.

ikväll blir det ev. film och godis med ludde.
jag och sandra har en alkoholfri helg och det känns riktigt skönt. igår satt vi bänkade framför let´s dance med kroketter, fläskfilé och bearnaisesås.
ska se om vi hinner med att svänga förbi tobias och emil i deras nya lägenhet. de flyttade i söndags och har inte haft tid till ett besök ännu.

Näe, nu ska jag ta på mig lite varma kläder och förbereda mig inför promenixen.

pusspuss

5:e februari 2009

packningen har startat och vi har verkligen insett hur mycket saker vi har. det har blivit en "liten" ökning sen vi satt där på tåget 1:e oktober förra året, på väg mot ett nytt liv.

ska iväg till kontoret om någon timme och fixa lite saker och sedan blir det jobbelibobb.

ikväll? packning, packning, packning. och självklart hämta nyckeln till vårat nya hem.



idag, den 5:e februari, fyller min kära vän johanna pettersson 21 år. grattis snygging! :)

long time no see

jag suger på att uppdatera min blogg, allra helst nu när min sladd till datan har pajjat. out of battery. min bror nämde att en ny sådan kunde kosta runt 800-900 kr. det ser jag verkligen fram emot att lägga pengar på. tur att sandra har en fungerande data som jag får lov att bruka så länge.

min familj var på besök i helgen. jag älskar dom så mycket! det var kul att få visa hur jag har det här i bergen. vi tog även ut min bror på byn. bergaton och ovanpå. hade galet kul.

imorgon får vi nyckeln till vår nya lya, på fredag blir det inflyttning. satans mycket saker att packa ner. men kul kommer det bli. när det kommer till möbler så äger vi en uppblåsbar säng, en tv, ett strykbräde och ett torkställ. om det räknas? jaja, det är åtminstonde en början. en början på något stort, en början på något nytt. vem vet?!

blablabla, nu är jag alldeles för trött för att sitta här och ödsla tid. imorgan är det en viktig dag (pinn-dagen). 

sängen väntar. 

RSS 2.0