bad eller ikke?

dagen började med att vi försov oss. som tur är var silje i närheten och kunde hämta upp oss. sekunderna innan hade vi tänkt ringa taxi, så vi hade flax och sparade ca. 200 kr. hur bra är inte det?! väl på kontoret hade vi lite möten och en hel del prat om gårdagen. vi blev påminda om ett vad vi gick med på igårkväll inne i dimman. tyvärr finns det även nerskrivet på en servett med min och sandra signatur under... "om vi ikke levererar 15 salg vecka 49 skall vi bada i havet bla bla bla...". vi sätter inte lite press på oss själva!! jag ska fan klara av det för något bad är jag fasen inte sugen på. bad eller ikke får ni reda på på torsdag. jag är redan taggad till måndagens jobb. salg, salg, salg. smack, smack, smack. ja, vi får se hur det slutar.

ikväll är det forspeil och poker hos mats med kollegorna från jobbet. det ska bli riktigt trevligt.

vad helgen mer har att bjuda på får vi se. på söndag är det iallafall film-mys med christina. mycket möjligt att det är harry potter som påbörjas.

ha en fin helg.

det obligatoriska torsdagsmötet på amiral.

kom precis hem från amiral. ska befinna mig på kontoret 10.30. sandra och jag hade bestämmt oss för endast en öl för att förra fredagen var galet seg. men hallå, hur lätt är det? jag älskar iallafall de jag jobbar med och jag antar att de också kommer känna att det är aningen tungt att ta sig upp om ett par timmar när klockan ringer.

nej, nu kallar sängen.
natti, natti.

snart jobb igen

jag och sandra sitter i soffan med en varsin dator och laddar inför kvällens jobb. det är garnes som gäller idag också. igår gick det finemang så jag hoppas det fortsätter så ikväll. det enda som inte gick finemang var att vi fastnade i en snödriva med bilen och att vi missade våran avfart när vi skulle till kontoret och lämna bilen efter jobbet. men jag ska tala om för er att det är galet svårt att köra bil i denna stad. enkelriktat i nästan hela sentrum + att det är filer/vägar, broar och tunnlar överallt. och då överdriver jag inte. så för att det var första gången vi själva tog en bil ut i fält så ger jag oss ett mvg. helt klart!!

nu ska jag klä om och fixa lite innan det är dags att åka på jobb.
pusspuss.

dagens dag

damn, det är satans kallt. men vad ska man göra?
idag ska jag och sandra ut på garnes tillsammans. jobb-bilen står här utanför och väntar. vi tänkte dra med en skiva och digga till på vägen ut dit. jag hoppas på att vi kommer kicka ass. jag var på garnes igår med elise och det gick kanon.
 
hade coaching med trond idag. var lite nervös innan men det gick finemang. pratar fortfarande lite för mycket. men jag tror att det beror på situationen; en som sitter och bedömmer en på det man säger.
menmen, jag ska fan bli bäst på detta. 

dags att svira om till lite varmare kläder, jobb om 40 min. 

sagan om ringen-triologin avklarad

jag, sandra, christina och tobias har precis sett klart sista sagan om ringen-filmen. galet bra.
vi har nu sedan tre veckor tillbaka myst ner oss hos oss varje söndag med godis, chips, dip och film. eftersom denna triologi nu är avklarad har vi en vecka på oss att klura ut vad som ska påbörjas nästa söndag. jag är rätt sugen på harry potter, men vi får se hur det hela slutar.

nu: en sista ciggarett för att sedan inta sängen.

imorgon är det back to work.

vilken start på dagen!

jävlar. detta måste vara den sjukaste söndagsmorgonen i mitt liv. inatt knallade jag, sandra och ludde hem till ludde för att sova, inte en tanke på vad som skulle vänta denna morgon. hela stan är täckt i is och det är uppförsbackar, nerförsbackar och trappor precis överallt. ludde bor på ena sidan "kullen" och vi på andra. detta och högklackat går fan inte ihop. vi fick klamra oss fast i fönsterkarmar, stupränner och allt som fanns till hands längst husen. folk som såg oss måste trott att vi var dumma i huvet. men det var på liv eller död, så vi hade inte mycket att välja på. när vi väl tagit oss "upp" inser vi att det är vägen "ner" som är den största utmaningen. vi börjar gå igenom i huvudet hur vi ska klara av att ta oss nerför, händerna och fötterna hade här domnat av och hoppet att klara sig ur detta levande började tyna bort. vi hade helt enkelt inget annat val... än att ringa en taxi. 

vilken start på dagen!

kos på stan

vaknade för ett litet tag sedan. sandra och jag har bestämt oss för en mysdag på stan. men först och främst ska vi städa. det är galet stökigt här hemma. eftersom vi inte har så mycket tid i veckorna till att fixa så får det bli till helgerna.

vi får se hur vår kväll slutar, antingen med vin och fest eller på bio. time will tell.



skål och ha en trevlig helg.

forever friday

denna dagen verkar aldrig ta slut. vad sker liksom?

efter kontoret somnade jag i sängen och vaknade runt 17.30. jag var helt säker på att jag hade sovit igenom hela dagen och att det var lördag. om det endå hade varit så väl. 
och det är inte enda gången under denna härliga fredag jag misstagit mig för att det varit en annan dag. 
det enda jag vill är att det ska vara just en annan dag så att min kropp förhoppningsvis återställt sig till normal-läge. det är galet hur seg jag varit idag och min träningsverk gör det fan inte mycket bättre. nattlandsfjellet är inte att leka med.

nu kom jag på en rolig sak:
jag berättade för sandra igårkväll när jag kom hem från jobb att jag höll på att halka i monsterbacken, på just nattlandsfjellet. det första jag gjorde var att i panik kolla mig omkring för att konstatera att ingen sett mig, rätta till mössan, vända mig om för att upptäcka halkstreckan på en meter och sedan vandra vidare som att ingenting har hänt. okej, om man är två stycken så att man har någon att skratta med, men själv?! vad gör man liksom; det finns ju inget annat än att låtsas som att ingenting hänt.
min vän sandra, hon hade gått igenom samma sak, men fullföljt halkningen. skitont i ena knät, reser hon sig upp (självklart i panik), snurrar ett varv för att kontrollera att ingen sett incidenten, rättar till kläderna, soppar av snön, och går vidare med ett värkande knä; självklart som att ingenting har hänt.


det går bra nu.

-ciggarette
-stepbrothers

det är det som får avsluta denna, inte så härliga, fredag.

friday, im in love.

okej, kanske inte.
jag är galet seg, jag är bakis, jag är trött, jag är hungrig och jag har en satans träningsverk.
inte ens att det är fredag piggar upp mig lite.
jaja, jag överlever iallafall. snart dags för pizza och sedan är det chips/dip/godis/cola framför idol. mer avancerad blir inte denna kväll.

igår samlades nästan hela gänget från jobbet på amiral hotell, där trond bor när han är i bergen. det blev en hel del öl, massa prat och skratt. vissa fullare än andra. träffade även på en holländsk pilot som kände ett gäng utav grabbarna i det holländska landslaget, däribland Ruud van Nistelrooy. Jag sa att han skulle hälsa från mig.

nu ska jag sysselsätta mig med att göra ingenting.
puss


det är fest.

ikväll är det party och jag är så taggad. ska ev. följa med tobias bort till ingrids rumskamrat + vänner på förfest. sedan ska vi till studenten och träffa upp bland annat rené. jag känner på mig att det kommer bli en toppenkväll.

nu; åter till ölen och iordningfixandet.

"griseknoen doesn't live here anymore"

det är helg och vi sitter och kollar på tv4. yes, den svenska kanalen. sandra och jag var på expert förut och inhandlade den omtalade kabeln. tyvärr blev den något kort så tv:n kan inte riktigt stå som den ska + att kabeln hänger i luften och tar upp ena hörnet. får helt enkelt gå och byta till en längre imorgon.

känns iaf kul att man kan kika på svensk tv. har tv4 och svt1 om jag minns rätt.

jaja, mycket skönt med helg. ikväll blir det mys för mig och sandra, medans tobias, ludde och max ska ut och göra byn. vi däremot sparar oss till imorgon då vi ska ut  med några från jobbet.

näe, nu är det dags att kissa och röka.
ha en bra helg!


onsdags kväll.

onsdag och jag kom hem från jobb för ett litet tag sen. har varit en riktigt rolig kväll. och man lär sig sinnessjukt mycket hela tiden. jag älskar det.

på kontoret på förmiddagen hade vi coaching/rollspel. mats som kund och silje som åskådare. det är väldigt intressant och kul. och vi ska börja morgondagen med detsamma. sen imorgonkväll är det ut i fält som vanlig och efter det kan man säga att det är helg för på fredagen är det ca. 2 timmar på kontoret på förmiddagen och sedan är vi klara. galet skönt!!!

vi fick reda på utav jonas, killen vi hyr våran lägenhet utav, att bara vi fixar någon slags kabel från tv:n till antenn-uttaget så kan vi kolla på tv; så det ska införskaffas i helgen. ska bli kul och se vad vi kommer hem med för kabel. kanske kan få med mannen i huset som hjälp.


allt känns fantastiskt bra, jag älskar bergen! men jag måste faktist säga att jag längtar lite till jul, då jag ska hem och umgås med min kära familj. jag älskar och jag saknar dem, men som tur var överlever jag, iallafall fram tills jul :)

puss


snart är det helg igen

ny vecka och måndagen har snart passerat. det går fort.
sandra och jag ska straxt mysa ner i vår säng och kolla på mamma mia. jag är fortfarande frusen efter kvällens jobb. det blir så mycket kallare när det regnar. är det helt omöjligt att tillverka ett underställ med värmeslingor i? jag ska forska vidare i detta.
imorgon ska vi befinna oss på kontoret vid halv 11, då är det rollspel/coaching som står på schemat igen. det ska bli kul, dessutom lär man sig mycket utav det.

som rené sa igår, snart är det helg igen. skööönt!! :)

nu väntar sängen.
puss och godnatt


Shaken, not stirred.

kvällen igår var fantastisk.
emil fyllde 21 och vi började med middag hemma hos christina; tacos! - jag tror aldrig att det varit så gott som det var igår.
runt halv 11 vandrade vi alla bort till engen. jag, sandra, tobias, emil, christina, cathrine och ingrid. vi pratade, lyssnade på musik och drack.
sedan var det soho som gällde. där var det "james bond-mingel". och självklart, kvällen till ära, var jag och sandra tvugna att ta en "shaken, not stirred".
framåt halv två, två gick vi till metro. träffade rene från jobbet och en utav hans vänner. stod och pratade ett tag och sedan avslutades kvällen, som vanlig, med en pasta carbonara från deli de luca.

snart helg

nu ska jag snart joina sandra i sängen och kolla på jane austins bookclub. känner mig inte jättetrött, men kommer nog att bli det vartefter.
kvällens jobb har varit riktigt kul, jag var som sagt med mats och jag fick prata en hel del. innan har vi mest stått och lyssnat på hur de för samtalen med kunderna. i slutet på nästa vecka ska vi förhoppningsvis gå helt själva och det ser jag verkligen fram emot.

imorgon är det bara kontoret som gäller. börjar halv 11 och kan tänka mig att vi slutar runt ett.. och sedan är det heeeelg. tralala. denna vecka har gått galet fort.

jäjj.... sängen väntar.
nattinatti.


födelsedagsfirande






















coaching

vi är hemma från kontoret, tog en runda på stan efter i våra röda jobbarjackor och sandra investerade i ett par vinterskor. nu ska jag straxt laga ihop lite nudlar. avancerat, avancerat.

cochingen/rollspelen idag var otroligt kul och intressant. var lite nervös över vad de skulle säga efteråt, men det var bara positivt och de sa att de var imponerade utav alla vi tre nya. jag, sandra och renee.

ikväll ska jag ut med mats. jag har velat vara med han så det ska bli spännande. alla har ju sin personliga säljteknik, så det är kul att variera mellan de i teamet.

nepp, dags för matlagning.
puss

akvariet

















tjohej

nu är jag tillbaka, kom hem runt nio. har varit en riktigt rolig kväll. simen är hur skön som helst. nu är jag otroligt trött men jag har en massa priser som jag måste plugga in i huvudet. imorgon är det rollspel/coaching som står på schemat och då ska vi kunna dessa priser. vanskeligt men mycket spännande.
mitt huvud sprängs nästan utav all information som matats in denna veckan. det är galet mycket. efter ett par veckor så kommer jag att vara proffs på allt som har med fiber, kobbakabel, mbit... ja, allting som kretsar kring internet, ip-telefoni och olika tv-paket. låter det inte spännande? ;)

det viktigaste är iallfall att det är kul och att jag jobbar med ett otroligt härligt gäng.

näe, dags att gå över till priserna, godnatt.

bilder, bilder, bilder.

jag har ca. en miljon bilder att lägga upp men jag hinner inte mer nu, jag ska straxt bli upphämtad utav simen så ska vi ut på jobb, så ni får helt enkelt nöja er med dessa nedanför sålänge.

föresten så har jag investerat i ett par uggs från roots. kanske de varmaste skorna jag någonsin ägt. satan va de är sköna!

ha de bra.

bergen från ovan





first day at work

första dagen på jobbet är avklarad. vi började dagen klockan 12 på kontoret. vi var med på lite möten, föreläsningar, blev tilldelade varsit skrivbord, lite kläder och så vidare. massa information att ta in.
alla i teamet är hur trevliga som helst.
runt halv 2 tog jag och sandra bussen hem, käkade (potatismos, sås och fiskpinnar; GALET GOTT) och slappade.
klockan 4 kom min handledare och hämtade mig och vi åkte ut på "fältet". kom hem lite efter 9.
det var riktigt intressant att se hur det går till.
för er som inte vet så är jag "säljkonsulent/projektsäljare".

något jag måste köpa imorgon är ett par jävligt varma skor!!!! satan vad kallt det är på kvällarna.

nu är jag helt slut i huvudet efter all information som matats in, ska straxt mysa ner under mitt täcke.
sov gott, puss puss puss.

galet bra helg

helgen har varit helt, totalt underbar. vi har mängder med bilder, men jag är på tok för trött för att lägga upp dom nu. får bli vid ett annat tillfälle.

-och så tar vi en cookie på det.


grattis, grattis, grattis sandra. jag älskar dig massor, massor, massor.

profficefest och överaskning

profficefesten var galet trevlig och maten var gudomlig (!!!!!!). jag och sandra träffade simon och elise, som jobbar i det team vi ska börja i på jobbet, och så träffade vi reneé som också börjar på måndag. de var hur söta som helst och grymt roliga. nu längtar jag bara ännu mera tills på måndag. 


och HERREGUD, tobias kontaktperson på proffice...... sandra och jag är kära!! och jag tror fasen han är lite förtjust i oss också, ni skulle sett vinken vi fick utav han när vi gick. haha, näe men det är en mycket stilig kille. vi ska försöka få tobias att bjuda över honom till våran förfest ikväll.

iallafall, klockan börjar bli halv 11, sandra, jag, våra soon-to-be arbetskamrater och den stiliga mannen (!!!) sitter och pratar. trevligt, trevligt. jag försöker få sandra till att följa med ut och röka. till slut ger hon med sig och vi vandrar ut. helt oväntat, eller ja, jag visste om det, men oväntat för sandra, dyker hennes föräldrar upp bakom oss. ni skulle sett sandras min! hon blev så otroligt glad och jag med för den delen. jag älskar hennes familj och det känns så himmla kul att dom är här. efter ett par tårar och en massa kramar gick vi in till vårt bord och tackade för kvällen och vandrade bort till våran lägenhet. susann och pär tog bilen bort för de hade med sig en hel del saker till oss. det blev julafton igen.
-min älskade stereo är äntligen på plats!!! nu kan vi spela hööööög musik. tralalla.

yesyes.
jag är uppe ovanligt tidigt måste jag ta o säga. men jag tror att det är för att jag ser fram emot den här dagen. vi ska antagligen ta linbanan upp till flöyen. jag kan tänka mig att utsikten är otrolig där uppe från. om det blir av får vi ta med och dokumentera med kameran. förövrigt blir det kanske middag med susann och pär, sedan måste vi städa, fixa och ladda inför kvällen. party-party.

jag älskar verkligen mitt liv.
high on life.
ha det bra vänner.
puss


RSS 2.0