helgen

har haft en helt fantastisk helg. efter kontoret i fredags blev det lite shopping;

-singstar r&b
-singstar boybands & girlbands
-dvd konsert med christina aguilera
-dvd konsert med pussy cat dolls
-tröja från acne
-hårfärg + lite andra småsaker
på kvällen blev det lets dance, hårfärgning och mys.

lördagen började med en latte på dromedaren och en massa prat. sedan förbi kiwi för att ladda upp med alkohol inför kvällen. blev förfest här med: tobias, emil, ludde, calle, daniel och hans (H-A-N). ölspel, ölspel, ölspel. massa dans på studenten, fyllemat hos patrik på deli och, den snart traditionella, you tube-efterfesten hos ludde. 

imorse när vi vaknade upp fortsatte vi vårat you tube-kollande. kom hem runt 2-3. åt frukost. blev sugna på massa god mat. beslöt oss för att gå ut och äta. hamnade på pascal med världens godaste entrecoute. gick upp till christina. började kolla på running scared. vandrade ner till våran nya lägenhet. han hade hunnit med en hel del sedan vi var där sist (den kommer bli galet fin). skrev kontrakt. gick upp till christina igen. kollade klart på filmen. lite mycket våld, men sjukt bra. gick hem.

och nu sitter jag här. 
snart dags att sova. börjar bli väldigt trött.

imorgon: jobb.

sov gott.  

cool rider?

sandra har snöat in sig på en låt. tydligen någon som är med i grease 2. cool rider?! ni skulle se henne när hon sitter och diggar till den.

hon är då ikke en cool rider.

jag vill bli frisk.

jag vill må bra. just nu känner jag mig bara svag. varm. ont i halsen. hängig. ja, ni fattar. i vilket fall så ska jag fan till kontoret imorn. jag orkar inte ligga hemma mer. jag behöver träffa människor. helt klart! jag längtar efter att inte gå omkring i myskläder, osminkad och håret i en knut på huvudet. så imorgon är det slut med det.

respect?

det är några som håller på att borra i huset och det låter som fan. detta har pågått hur länge som helst, i flera dagar och alltid börjas det runt nio-tio på förmiddagen.
ingen som helst respekt för de som är sjuka!`

jaja, så farligt kanske det inte är men det är lite smått irriterande när ett borrande ljud tar över och man inte hör ett skit utav vad de säger på tv:n.


vart är världen på väg?


vet ni vad?

sandra och jag har blivit med ny lägenhet. den 1:e februari är den våran. längtar redan till första rundan på ikea.

emma och sandra.



bff

detta inlägg är relaterat till vad min bff skrev i sin blogg. läs HÄR!

sandra andersson. bff. best friend forever.


sandra och jag är bästa vänner, sambos och kollegor. vi umgås i princip varje timma, varje minut och varje sekund på dygnet. och vad betyder då detta? jo, att vi känner varandra... VÄLDIGT väl!!

sandra är den:
-som skrattar när någon (jag) gör sig illa.
-som tror att hon är fullt nykter när hon knappt kan stå på benen.
-som tycker att DETTA är kul.
-som står för ljudeffekterna när man kollar på skräckfilm.
-som vägrar erkänna att hon snarkar.
-som lyckas rammla 5 gånger under en tidsperiod på 4 timmar.

sandra är den som står mig närmast, den som jag kan säga allt till, den som gör mig glad. hon är min bff.
förstår ni vilket bra team vi är?









fest?







två sjuklingar

jag är fortfarande sjuk, dessutom har jag råkat smitta min pluttis sandra. vad är jag för vän egentligen? jag hoppas hon kan förlåta mig.

vi hade en inbokad visning vid tre idag så det var bara att fixa till sig och ge sig av. lägenheten var under ombyggnad, så den kommer vara helt nyrenoverad. det enda är att den inte är så stor som vi önskar men hyran är bra, alla vitvarer får man med och den ligger perfekt. vi ska tänka på det över helgen, har även en visning på söndag som vi ska gå på så vi får se hur det slutar.

eftersom vi båda är sjuka så tänkte vi ägna denna helg åt filmtittande så på vägen hem blev det lite shopping. det slutade med att vi hade en påse fylld med filmer. sex and the city the movie, wall-e, rush hour 2, 2 live konserter, the guardian, alpha dog med mera, med mera. är man sjuk så är man. pricken över i:t blev glass, lite godis och ostbågar. har man ingen mamma i närheten som kan pyssla om en får man helt enkelt göra det bästa av situationen och jag tror att sandra och jag fixade det rätt bra.


sjukling

andra dagen jag är hemma och är sjuk. trodde jag skulle må bättre idag men ikke. ont i halsen, förkyld, antagligen feber och pricken över i:et.... tandverk. har en visdomstans som plågat mig i flera dagar nu.

fruktansvärt tråkigt att vara hemma. det enda jag gör är att sova, kolla på tv och sitta vid internett när det fungerar. som nu.

sandra ringde precis från kontoret och berättade att hon bokat in oss på en visning imorgon. lägenheten verkar perfekt och så ligger den precis vid christina. spännande att se hur den ser ut. om inte den är vad vi söker efter så har vi även en visning på söndag.

i brist på annat tänkte jag lägga upp lite bilder från helgens bravader men självklart fungerade inte det så det får helt enkelt vänta.

hej mina vänner.

lördag it is!

kom precis hem från en shoppingrunda. fick med mig lite smink och accessoarer hem + en helt underbart snygg kappa från whyred. den var värd varenda krona. jag är nog lite kär i den.

sandra står i duschen och jag sitter här och laddar med musik. ikväll är det party. ska bort på förfest hos christina och sedan blir det byn. har på känn att det kommer bli en helt fantastisk kväll.

puss och kram


koselig söndag

hela denna dagen har bestått utav film-tittande.
först med fredrik, emil, tobias och rené. vi hann med bee movie, nacho libre och cleaner.
sedan vandrade vi bort till christina och där kollade vi på wallander, fotografen. vi planerade även kommande helg. fredag: tacos och film-mys.
lördag: förfest och utgång.


vad sker imorgon då? jo, back to buisness. ferien är slut och allvaret börjar igen. kan inte påstå att jag är jättesugen på jobb men det ska bli kul att träffa alla igen och se vad detta året har att erbjuda!

sandra och jag lånade the notebook utav christina så snart ska vi hoppa i våra pyjamasar och kosa ner i sängen framför den.

puss och godnatt.

fredagkväll

inte många minuter kvar nu.... till victoria secrets fashionshow!!! satan, vad jag längtat efter detta!!

det blir jag, sandra och en pizza bänkade framför tvn. risken finns att vi kommer bli partysugna till max, men vi har inte ekonomin till att göra något åt det. typiskt!

igår var det nyårsafton...










... och sedan gick det bara utför därför väljer jag att stoppa här. gott nytt år!

RSS 2.0