29.06.05

nu är det inte långt kvar tills min semester börjar. det ska bli så otroligt skönt. bara 9 arbetsdagar kvar, sedan är det sverige och massa party som väntar ;) helt ok!!

idag träffade jag annika för första gången på 3 veckor, det var satans kul och det känns bra att ha henne tillbaka på hemmaplan.
efter jobbet mötte jag upp kimmy och vi tog en liten runda på stan. jag hittade en regnjacka som jag blev lite förälskad i och självklart var tvungen att köpa. det som gjorde saken bättre var ju att den tidigare kostat 2000 men nu var på 50%. jag är väldigt bra på att fynda ;) det enda jag behöver nu är mina 1500-kronors-stövlar så är jag mer än redo för regn.


bild från torsdagens lyckade midsommarfirande

24.06.09

imorgon firar vi svenskar (plus norska vänner) midsommar här i bergen. platsen är metro där det ska pyntas upp och svenska sommarhits spelas. sandra och jag har i uppgift att fixa midsommarstången. den kommer bli helt otroligt fin! midsommarkransar till oss själva ska vi också försöka hinna med. tror att det kommer bli en sjukt bra kväll. vi ska börja hemma hos oss sedan runt tio bär det av ner till metro. det lär bli dans hela natten lång. vädret är med oss också. idag har det varit 24 grader. sjukt härligt! tralalala,,,

nu längtar jag tills imorgon då det är dags att öppna första ölen ;) 

godnatt mina vänner!






 

23.06.09

godmorgon godmorgon.

jag ska straxt göra mig redo för jobb. wiiiiie! eller kanske inte. är galet trött idag så jag hoppas att dagen går fort.

längtar tills på torsdag då vi i bergen ska fira midsommarafton i efterskott ;) detta kommer ske på metro med midsommarstång och svensk musik. jag tror att det kommer bli superduper.

igår fixade jag en mycket fin skylt till våran entrédörr. det som står på den är: kimmy, sandra och emma (och i bland mekanikern). väldigt internt och väldigt kul.


nähe, ha en fin dag allesammans.
puss och kram skumbanan

22.06.09







hattar is our thing!


22.06.09

1. Ta fram din mobil.
2. Gå till inkorgen!
3. Svara på frågorna genom att skriva första meningen i sms:en
4. Fråga 1 - första meningen i första sms:et
5. Fråga 2 - första meningen i andra sms:et, o.s.v


1. Vad skulle du säga om din partner var otrogen?
Sådär nu går det utför hehe vi är pirater!

2. Vad säger du alltid till din bästa kompis?
Hejsan Emma Mosse Månsson.

3. Vad är det första du säger när din kompis blivit påkörd av en buss?
Är fortsatt på jobbet.

4 Vad är det värsta du skulle kunna säga åt din fiende?
Ah, tusen takk!

5 Vad skulle du skrika om du vann en miljon?
Hei söte Emma.

6 Vilka ord skulle du säga till gud om du träffade honom?
Skulle dere vare m?

7 Vad vill du höra mest av allt?
Jeg drar hjemmefra snart... ;0)

8 Vad kommer bli dina sista ord i livet?
Hello darling!

9 Vad säger du till en nära vän som fått en dödlig sjukdom?
Vil du vare m en tur på bocca, du og sandra?


hehe, det var ju kul det där!!

19.06.09

sitter hemma helt själv, för en gångs skull, och gör absolut ingenting.
himmla skönt måste jag säga. är galet seg efter jobbet. det där med sommarsalg sliter verkligen på kroppen. plocka kläder, plocka kläder, plocka kläder.

sandra är iväg på sommarfest med jobbet, de befinner sig på en båt. hur fantastiskt mysigt är inte det då? jag är allt lite avundsjuk.
jag fick ett sms utav henne för ett litet tag sedan: "sådär nu går det utför hehe vi är pirater!"

jag har bestämt mig för att min kväll inte ska bli mycket mer avancerad än vad den redan är. dels för att jag ska på jobb imorgon och dels för att jag aldrig är ensam. jag tror att jag underskattat det lite. kvalitetstid med sig själv är nog ganska nyttigt och viktigt ändå. kanske inte så jävla spännande, men helt okej liksom.

hur länge min ensamhet varar får vi se. jag har nämligen lovat sovplats hemma hos oss till kimmy tills han hittar eget boende och han skulle antagligen flytta in ikväll. back to trångt och mysigt. vi ursprungliga norrköpingsbor ställer upp på varandra här i grannlandet. i vått och torrt. 

nu ska jag mysa ner mig i soffan med en filt och kolla på tv!!
 

19.06.09

amen hallå, det är ju bara kärlek/ <3.

"if we discovered that we had only five minutes left to say all that we wanted to say, every telephone booth would be occupied by people calling other people to stammer that they loved them" christopher morley

18.06.09

hangover.

kollade på den filmen igår och satans va bra den var. grymt rolig!!

ska snart fixa mig och sedan kila iväg till jobbet.
igår startade vi vårat sommarsalg. det är hur mycket kläder som helst. nästan halva butiken är på -50%. löp och köp ;)

igår kom även regnet tillbaka. hur fantastiskt är inte det? hmm! är lite avundsjuk på min bror, hans flickvän och hennes familj som är i spanien nu. i tre veckor ska de vara där!!!!!! även min kära kollega annika är ute i världen på äventyr. det är en del som har det bra :)

vill ha tillbaka vädret som var för ett par helger sedan, då kunde man sitta vid verftet i bikini. nu på sista tiden har vi inte haft i närheten så bra väder. attans!! håller tummarna för att det kommer tillbaka.

nähe, dags att göra sig redo för jobbelibobb! puss

16.06.09

det blev ingen powernap. blev istället rastlös som de flesta andra gångerna så jag tog en tur ner till butiken och hälsade på sikke och anette. sedan blev det en kvällsfika på bocca med tonje och några utav hennes vänner. mycket trevligare än att ligga och sova. 

det närmar sig midsommar. vill ni veta hur jag ska fira denna härliga dag? joo, det som står på mitt schema är..... jobb, jobb, jobb. i norge firar man inte detta svenska, underbara påhitt (för det är väl svenskt?!). det är så typiskt!! jag älskar midsommar!!!
jobbar ända till lördag sen på kvällen hoppas jag på utgång med tonje. det blir en bra kompensation tror jag allt.
 
nu ska jag och sandra lägga oss och kolla på table for three

natti, natti.
pussi, pussi.

16.06.09

jag är trööööött! kanske en powernap?

såhär laddar jag, sandra och tobias upp inför fest. POWERNAP! :)

14.06.09

vilken helg vi har haft; jag, sandra, mamma och pappa. den har varit hur bra som helst och innehållit massa roliga saker.




ja, jag älskar bergen och jag älskar mina föräldrar. och så får jag inte glömma min älskade sambo.
ni är de bästa!!!

13.06.09

Mina föräldrar är på besök. Det känns så mysigt att ha dom här.
Igår vandrade vi runt lite i byn, var inne och kollade i min butik och hälsade på sikke, var ute på verftet, åt den goda skagen mackan, åt glass och kollade längst bryggen, fixade massor här hemma (tack, tack, tack) och sist men inte minst.. åt pizza. yummie!!!

vi fick en superfin mikrovågsugn i inflyttningspresent. den liksom fullbordar vårt kök. den passar helt enkelt perfekt!!

jag och sandra inhandlade även en klocka och ett vinställ. vi har spanat på de förut men det har inte blivit av att vi köpt det och så nu när vi kommer så är det -50% på båda sakerna.. SUPERDUPER!! som hittat!!

näe, nu ska jag gå och koka lite ägg och fixa fram lite frukost till min lilla sambo som fortfarande ligger och sover.


(mamma&pappa, jag älskar er!!!!!!!!!!!!!!!!!)

11.06.09

jag gick upp över två timmar innan jag ska på jobb!!!!!? tror aldrig det hänt tidigare!
känns iaf skönt att ha lite tid på sig på morgonen.
idag kör vi igång en kampanje i butiken: -25% på alla ordinarie varor. kom och besök oss på klöverhuset, telegrafen och lagunen vettja :)

vet ni vad? imorgon kommer min mammi och min pappi hit!! det ska bli så himmla kul! jag längtar efter att krama dom!
dom är bäst!!!
har lite planer på vad vi ska ta med dom på för äventyr. tror detta kommer bli tipptopp!!



i förra veckan inhandlade jag och sandra en mixer så nu tänkte jag gå och fixa till en smoothie ;)

09.06.09

godkväll, godkväll kära läsare.

till er som varit lite oroliga; I´m alive! har ikke haft tid att blogga och inte heller någon lust. så så ligger det till. men nu är jag här; hej, hej!

har varit full rulle här, gjort massa roliga saker; sommarfest, häng på verftet, grillning, fotboll, jobb, förfester, dans-dans-dans, efterfester tills tidiga mornar, middagar, mys m.m.  

en tråkig sak är att emil, tobias och camilla lämnade oss för sverige i torsdags (INTE HELT OKEJ!!!). känns lite konstigt att de inte är här. men vi träffar alla under semestern så jag hoppas jag överlever tills dess. jag, sandra, tonje och camilla ska göra halmstad i sommar. det kommer bli toppen, speciellt eftersom camilla är halmstadbo och har koll på läget.

näe, nu ska jag byta kläder och sedan knalla iväg på ett litet möte/infoträff!!

ha en fin kväll allesammans! puss och hojj!


RSS 2.0