the time has come to do a few changes;

ja, den största förändringen är väl att jag skaffat ny blogg: http://www.emmajohanna.blogg.no.

vi börjar där helt enkelt ;)
hoppas att ni fortsätter att följa mig, trots denna omfattande förändringen.

ciao! 



the time has come to do a few changes;

ja, den största förändringen är väl att jag skaffat ny blogg: http://www.emmajohanna.blogg.no.

vi börjar där helt enkelt ;)
hoppas att ni fortsätter att följa mig, trots denna omfattande förändringen.

ciao! 



09.10.09

tjabba tjena hallå...

sitter här i soffan framför tvn och datan.. tacos har vi ätit ikväll. inte helt fel.

.............ja, jag överlevde träningen i tisdags.. otroligt men sant :) det var faktist satans skönt och kul att komma igång.
evelina och jag var även och inhandlade ett par likadana, väldigt läckra, träningsbyxor så nästa gång är de dessa som åker på mina, snart, vältränade ben :)

jag har i princip haft fullt upp hela veckan så det har inte blivit mycket slappande över huvud taget.. men ikväll kände jag att det var dags. dessutom är jag helt slut efter 9 och 1/2 timmes arbetsdag. det känns i bena att stå upp så länge. men man är ju en fighter, så jag klagar inte. jag älskar det jag gör så jag skulle kunna stå där i flera dagar om det skulle vara så.  

igår var det kvällsfika på bocca som gällde. 4 timmar bara rann iväg, helt plötsligt var klockan halv ett och en kaffe latte plus ett glas vin hade druckits upp. massa prat och skratt. det är la helt okej va :)


imorgon är det jobb, 12-18. det är jag och annika som styr skeppet och jag hoppas på helt otroligt mycket folk. oasis is the place to be :)





dessa är två nykomlingar i min garderob (självklart från oasis).
jacka 1749 NOK
 stickad tröjja 799 NOK (om jag minns rätt)


för er som bor i bergen och behöver en jacka/kåpa så har vi -25% på alla ytterplagg till och med imorgon. helt okej deal :)



puss puss och natti natti


06.10.09

alldeles, alldeles straxt ska jag och sandra gosa ner oss i sängen. evelina gick precis hem till sitt. haft en mycket trevlig eftermiddag/kväll. efter jobbet bjöd evelina upp mig på mat (yummie, yummie), mätta och belåtna gick vi på jakt efter en ny mobil till mig. satans svårt och veta vad man ska satsa på. är sugen på en samsung jet eller den nya nokian med tangenbord. men den största frågan är abonnemang, vilket i så fall?! eller fortsätta med kontankort. livet är inte alltid lätt. tog sedan en fika på bocca där även sazza anslöt efter ett tag. en kaffe latte och massa tjejsnack senare gick vi hem hit och kollade på the ugly truth... ojojoj, vad den var bra. satans kul och mysig film. men som så många andra, väldigt förutsägbar. jaja. sen på något vänster hamnade vi på internetsidan match.com.. fråga mig inte varför, men en timme senare hade jag min egna profil. till min stora besvikelse är det helt värdelöst om man inte bli abonnent som kostar 170 kr/månad. vad i helvete liksom, ska man behöva betala för att hitta sin future husband?! vet inte helt om jag är med på de noterna. men deras slogan är ju svår att motstå; gör som 200 000 andra och finn din kärlek på match.com. jag får sova på saken.

och vet ni vad jag, Emma Johanna Månsson, ska göra imorgon?!... joo, ni, JAG SKA TRÄNA ;) satan i gatan!!! detta blir intressant. mitt mål är fast and firm. höhö. minska på rökningen ska jag också göra. kanske att detta blir min vändpunkt, vem vet! 

informerar er om hur det gick imorgon, om jag överlever vill säga :)

 

godnatt


04.09.10

lördagkvällens intressantaste outfit stod mr. leopard för:




det där att följa trender är helt klart hans thing.

monstercravings på denna kavaj!!!!!!!

 


02.10.09

ca. 2 veckor sedan jag skrev sist. dåligt, dåligt. men det har varit fullt upp i bergen-by. jag har haft det så galet kul på sista tiden. satan i gatan.


får la lägga in bilder när tiden finns till.

idag får jag träffa min älskade sambolicious igen och hur glad är jag för det? .......................sjuuuuuuuuuuuuuuuukt jäkla glad. yes man!

imorgon har ken födelsedagsfest på metro och det finns inte en chans i världen att jag skulle missa det. taggad till max redan. nära, kära, bekanta, dans, musik och god dricka. helt ok va?! :)
innan blir det ev. en trevlig middag.. god mat och dricka! perfekt start på lördagens äventyr.

nu ska jag göra mig redo för jobb.

hej hopp!


RSS 2.0