inga konstigheter

då var jag hemma igen.
var innom proffice och vinmonopolet. sen gick jag och hälsa på sikke och hilde som håller på att lägga om butiken. tror att det blir kanonbra.
sedan träffade jag upp emil efter han slutat jobbet så tog vi en tur till hans bank och så en liten lyx-lunch på mcdonalds.
han skulle hem och fixa lite nu sedan kommer han eventuellt över hit så ska vi smygstarta kvällen litegranna. nästan alla andra muppar jobbar, däribland sandra. mupp, mupp, mupp!

 


inga konstigheter!!

siste april.

inget jobb varken idag, imorgon eller på lördag. med andra ord: lååånghelg.  
dagarna går fort som vanligt.
i tisdags fick vi in en massa nya varor, bland annat skinnjackan här under som jag förälskade mig lite i. men eftersom jag ska bli mer ekonomisk så får jag helt enkelt vänta och se om jag veeerkligen är i behov utav den. tror tyvärr att jag vet svaret på det, har redan en hel del jackor, men man vet aldrig med mig ;)



 


waterfall ruffle front jacket, 1999 NOK.

jag ska snart ge mig iväg på lite ärenden. proffice och vinmonopolet. bra start på dagen ;)
det är ju trots allt siste april och det måste ju firas på något sett. så dagen till ära är det vin som gäller. väldigt länge sedan jag drack det, en anledning till det är sandras och mina karatefyllor på just... vin. men ikväll ska vi ge det ett försök igen. ska ta det någorlunda lugnt. dessutom är både jag och sandra fattiga som aldrig förr. får inte lön förens början på nästa vecka så det är ju ett par dagar kvar.

sandra kom precis hem från kontoret, om ett tag ska hon iväg på jobb. medans jag har hela dagen på mig för uppladdning. känns helt okej ;)

over and out så länge.
xoxo ;)

time to turn the page

snart ny vecka med nya möjligheter.

jag och sandra hade ett "deep talk" förut på vår älskade bänk här utanför. vi har kommit fram till att vissa förändringar måste ske, med början denna vecka. detta blir spännande och kul. vi pratade även om hur otroligt bra vi trivs här och så kom vi fram till att vi snart bott här i 7 månader. tiden går så fort. det är nästan läskigt. 

denna vecka jobbar jag bara måndag, tisdag och onsdag. sedan har jag helg ;) jag hoppas på superbra väder.

näe nu är det dags att tänka på refrängen.
nattinatti.

toasters

hamnade ute i fyllingsdalen hos remi igår, som förövrigt fyller år idag. grattis grattis. iallafall, så var det mycket trevligt. sedan blev det studenten. var satans kul. massa dans och massa vänner. 5 toasters utav 5 möjliga.









idag har effektiviteten inte varit 100%-ig. blev en pizza till lunch med grabbarna under sedan gick vi och hyrde film.


här och nu...

... startar min helg;




skål!

Your style!

Det är superhärligt väder ute, skulle vara mysigt med en fika eller två, men ikke. jobb är det som står på schemat. men känns inte helt fel det heller. 

 Idag kör "your style" igång på kløverhuset. Kom vettja :)

"23.-25.april introduserer Kløverhuset Your Style! Et konsept basert på at DU skal få leve ut DIN stil. Hva slags klær passer til din fasong, farge, livsstil og smak??

I tredjeetasje på Kløverhuset vil du torsdag 23. og fredag 24.april, mellom kl 16-19, få GRATIS...
... Makeupartist-tips fra Chanel og Esthetique
... Hudanalyse med utskrift fra Chica
... Fargetips og styling fra E.T. Hårstudio
... Personlig Shopper; Karen Gjelsvik, også kjent som Agent:K er tilgjengelig i tredjeetasjen for å gi deg sine profesjonelle anbefalinger.

I tillegg spiller DJ Arne Tvedt fra sin terasse-view i tredjeetasje torsdag, fredag og lørdag!

Kunne du tenke deg noen ekstra kroner å shoppe for før våren? Vi deler ut gavekort på 10 000,- til en heldig konkurransedeltaker! Svar på enkle spørsmål om mote, og du er med i trekningen!

Vi har selvsagt også gode tilbud i butikkene denne perioden!

Og som om ikke alt dette var nok: Vi kjøler ned kundene våre med gratis smoothie i samme periode. Det kommer tross alt til å bli hett på Kløverhuset de neste dagene ;)

Vel møtt! Ta med venner, og legg shoppingopplevelsen til Kløverhuset denne uken :)
"



 




god-kväll!!!

sitter och kollar på two and a half men.. jag älskar, älskar, älskar den serien! fytt i rakkarn!!!
sandra ligger redan och sussar. tänkte joina henne vartefter. i morgon kan jag sova i princip hur länge jag vill, börjar inte förens 15.00. känns helt okej ;)
ser fram emot imorgon, fredag och lördag. massa spännande saker som sker. massa ståhejj på kløverhuset, vi har kampanje i butiken och "trend i sentrum" äger rum på torgallmenningen. fytt i rakkarn vad gøy detta blir!!

nu ska jag sova.
natti natti!


kos-kos-kos.



hela gårdagen var helt underbar. massa sol, vänner, mat, glass, dans och musik.

det är ju ändå lördag

tobias kommer hit straxt, då ska han, jag och sandra knalla bort till ett fik på nordnes. det vankas frukost vid havet.
det är superhärligt väder ute, inte ett moln på himmelen. vad mer kan man begära en lördag?

ikväll ska vi ut på äventyr igen. har inte riktigt bestämt oss för hur vi vill att kvällen ska se ut. ett alternativ är sjöboden dit steffen och mats ska. inte varit där bågon gång men de säger att det är bra och det är ju alltid kul att testa på något nytt.

ja, vi får helt enkelt se!!
ha en bra helg snyggingar ;)

det är ju ändå torsdag!

nu har jag fri fram tills på måndag så det blir en lång helg för min del. känns helt okej :)
om ca. en timma dyker rené och tobias upp. då blir det vorsspeil. jajjamensan (det är ju ändå torsdag)! vi får la se vart kvällen tar oss.

nu ska jag fixa lite mat och sedan hoppa in i duschen.
ha det bra gott folk ;)


tennis

detta är en bild från när min familj och ett par vänner till oss var på mauritius:


kingen och pappa vs. robin och oskar

ingen tvekan om att dom gick in för matchen!
fantastiskt!!

ferie in... sweden!

skulle egentligen stannat hemma i bergen över påsk, men så blev jag lite sugen på att hälsa på i sverige så jag bokade in mig på ett flyg och... i torsdags anlände jag. det har varit fruktansvärt kul att träffa min älskade familj!! de är de bästa!!! lite vänner har jag också hunnit med att se. och självklart min sambo, hihi. 
det har blivit party i både lkpg och nkpg, påskmiddag, shopping, familjemys och annat kul! idag ska jag hälsa på min farmor och sedan blir det fika med amanda. myspys!!

imorgon är det hemresa som gäller, ska faktist bli riktigt skönt!! saknar bergen och vännerna där!! 

på onsdag är jag tillbaka på jobbet och sedan på kvällen blir det vinmys hos sikke med tjejerna. det ser jag verkligen fram emot!! 

nu ska jag hoppa in i duschen. 
hoppas ni haft en bra påsk ;) 


07.04.09

tisdag.

andra dagen utan sandra och än så länge lever jag. puh!! :)
efter den fantastiska dikten jag hittade i morse så fortsatte dagen i samma anda. förutom vädret; när jag gick hemifrån i morse vid 8.10 var det sol och inte ett moln på himlen, när jag slutade vid 17 var det grått och regnigt. men det är sånt man får ta när man bor i europas regnigaste stad.  jag klagar ikke!
imorgon jobbar jag 12-18, sedan är det........... påsk-ferie. tralalala. skall ev. till lille på kvällen där rené har 25 års fest.

har en massa bilder från de senaste helgerna men jag har på tok för lite ork för att lägga upp dem. får ta det när orken infinner sig.

var nere på rema förut för lite shopping, passade även på att panta alla flaskor och burkar som låg här hemma. plockade på mig lite saker, bland annat en toffifi-ask. ställer mig i kön med min pantlapp på 46 kr. tänker på hur gott det ska bli med toffifi. upp med varorna på bandet. ser dom rulla iväg. då kommer jag på att jag glömt plånboken. fan! ber till gud att det inte ska bli mer än 46 kr.
det blev det!
jag var tvungen att lämna tillbaka min älskade toffifi-ask. vad skulle jag göra?

livet är allt bra orättvist ibland!!

nu ska jag duscha och sedan blir det film-mys i sängen. jamän!
nattinatti!

Påsk-dikt

"Vårt dreamteam er en slager
Og Gud, hvor Morty-boy er fager!
En drømmemann
for god til å vare sann
Ned tl julebordet jeg teller dager!

-GOD PÅSKE!

Klem Påskeharen"

Kunde inte sluta skratta när jag hittade denna lilla dikt i morse. Den förgyllde hela min dag. Haha!!

avsked

vid 10 tog jag avsked utav sandra. idag åker ju hon nämligen till sverige på besök. känns redan jättekonstigt att vara ifrån henne, men jag tror och hoppas att jag kommer överleva :)

helgen, var för övrigt helt perfekt!! hade satans kul och sandra och jag hängde med varandra större delen utav kvällen. fantastiskt! utav någon anledning gör vi inte det speciellt ofta. näe, det var en helt perfekt lördag som innehöll det mesta. grillning, powernap, förfest, studenten och nachspeil! jajjamensan!!

nu ska jag fixa det sista innan det är dags att vandra bort till oasis.
ha en bra dag!



hemmakväll

sandra skall till admiral nu direkt efter felt. jag däremot blir hemma. paradise hotel står på schemat. jag vet att om jag skulle gått till admiral skulle en öl lätt bli fem. som alla de andra gånger jag varit där och jag har inte lust att vakna upp bakis imorgon då jag ska jobba.

skulle egentligen jobbat på lördag också men kine och jag har bytt så jag har fri. känns rätt skönt.
 
imorgon får jag lön, tralala.

nu; paradise hotel!!

lazing in the shade

remi är co-manager för ett band som heter barry bandit.
lazing in the shade är deras senaste låt och jag älskar den. den får en verkligen att längta efter sommaren. check it out!


tja tja tja

onsdags kväll. snart dags för film mys. seven pounds. är supertrött så det ska bli skönt att krypa ner under täcket.
 
jobbade till 8 idag. både elise och christina var och hälsade på mig under dagen. mycket trevligt!

jag, sikke och annika var med i tidningen idag. lokalkändisar till max. eller sandra toppar oss på den fronten; förra veckan var hon nämligen med på b-tv ("det går bra nu")!

imorgon är jag ledig. först och främst ska jag sova, sova, sova. enda jag har inplanerat är ett litet ärende på posten. kanske även en tur till skatt vest och fixa ett nytt skattekort så jag slipper skatta så jäkla mycket. får se om mina ben orkar ta mig ner till bystation. 

veckorna går fort som vanligt. snart lördag igen. jag hoppas på vårväder så man kan slå sig ner på en uteservering och mysa.
på fredag blir det ev. en liten vinkväll hemma hos sikke. tjejer, prat och vin. mycket bra kombination!


vill även säga grattis till min pluttis anna som fyllde 21 igår. jag älskar dig superduper mycket och saknar dig massor! pusspusspuss

over and out.


RSS 2.0