lördag lördag lördag.

jag är så sjukt taggade inför kvällen. det är galet! var på en tur förut för att ta en fika och när vi insåg att dromendaren var fullproppat kom vi på andra tankar.. förmiddagsöl i solen. så loge haven fick det bli. otroligt mysigt. sedan tog vi svängen förbi vinmonopolet och laddade upp med kvällens dricka. 8 startar "kalaset" på studenten. klockan 6 börjar förfesten här. elise och ev. remi kommer. sen får vi se om det är några andra som tittar förbi.

jag känner på mig att det kommer bli en sjukt lyckad kväll/natt/morgon, som alltid. haha.
 
partymusiken är redan igång, men dessvärre inte lika högt som förra helgen. måste nog börja tänka på våra grannar. i allafall lite.
tur för dom att det bara är lördag en gång i veckan.


snart dags för sandra och åka till sverige och hälsa på. kommer kännas jättekonstigt att vara ifrån varandra en hel vecka men det går nog fint får vi hoppas. jag får ju hela sängen för mig själv och slipper ligga och lyssna på när hon snarkar. det är ju iallafall positivt.

när sandra kommer tillbaka från sin lilla semester ska vi köpa träningskort. det ni!! det ska tydligen ligga något gym vid bystationen. är jättesugen på att komma igång och träna, så det ser jag fram emot. vi gav ju oss på ett litet halvhjärtat försök igårkväll vid halv tolv hugget. kvällspromenad som slutade upp med att vi jogga fram längst trottoaren. haha, det tog på krafterna ska jag ta och tala om. men men, det var ju iallafall en början.

nepp, nu är det dags att sätta igång och fixa lite.
have a nice day ;)


("I told you blue cow")


marknadsplan

gårdagen var över förväntningarna. efter jobbet gick jag och sikke till feliz där 2009 års marknadsplan presenterades. det var klöverhuset och det var xhibition. för er som inte bor i bergen så är det två köpcenter. i presentationen hade han klämt in en otroligt fin bild på mig, sikke och annika som de tog i fredags när vi öppnade. dricka i baren bjöds det på så där var vi framme. runt 22 var det dags för underhållning, en liten stand-up show. och satan vad kul det var. hade ont i mina käkar efteråt.
sedan var det dags att ta sig hem, sikke öpnnade i morse, så en all in-kväll har vi planerat vid ett annat tillfälle.
men kvällen var helt klart över förväntningarna, hade riktigt trevligt. dessutom är det superkul att hänga med sikke, vi kan prata om allt och vi har väldigt mycket gemensamt. det känns som att jag kännt henne mycket, mycket längre än ett par veckor som det egentligen är.

klockan 3 börjar jag idag. skönt, skönt, skönt. ska duscha och sedan fixa lite här hemma hade jag tänkt.

lördag är det snart igen också; BURSDAGSPARTAJ!!


"det är ju för fan lördag"

jag kan inte sluta skratta när jag och sandra kommer in på samtal angående våra senaste helgers bravader. vi får sitta och försöka puzzla ihop vad som skett under kvällarna/nätterna/mornarna. jag vet att det är alltifrån bra, men det är bara så kul!! bara småsaker som man kommer ihåg att man har gjort eller sagt. 
som nu, jag skulle testa om min nybrända skiva fungerade. stoppar in den i spelaren och trycker på play. då är volymen på MAX. det bara dunkade i hela jävla lägenheten. senast vi använde stereon var i lördags på efterfesten. stackars våra grannar! pinsamt är det också. helgen innan det var två utav grannarna nere och klaga på att vi livades för mycket. kanske att vi får ta och flytta över våra efterfester till rené och salo igen. okej, med förfester till 12, men inte efterfester till söndagsmornarna. vi får nog ta och lugna ner oss lite.

vi får väl se om vi lyckas med detta kommande lördag.
godnatt!


??????

Du heter: Emma
Smeknamn: Typ Måsse. Väldigt charmerande.
Låt som när du är ledsen sörjer till? The Fray- How to save a life.
Beroende av: Cigaretter, lypsyl, pengar, shoppa, mina vänner.
Vem behöver du mest just nu: Skulle gärna vilja ge mamma och pappa en varsin kram, inte träffat dom på väldigt länge. 
Vad tror folk om dig? Jag hoppas att de tycker att jag är en snäll, glad och charmig tjej. Men vem vet?  
Stämmer det? Ja, väldigt ofta i allafall.
Vad får du oftast komplimanger för? Mitt hår tror jag allt.
Vad står det i ditt senast inkomna SMS?: "Okej, håper du får det göy om du går dit da :) Vi snakkes!"

Var bor du? Bergen, Norge.
Trivs du där: Jag älskar det.
Sprit, cider, vin eller öl: Diggar det mesta förutom för starka saker.
Brukar du bli för full: På senaste tiden har jag haft en tendens till att bli det. Tror att det kan bero på de vilda efterfesterna. Annars är jag väldigt ansvarsfull när jag dricker.
Har du haft sex idag: Ikke.
Nästa mål i ditt liv: Jag har inte riktigt koll på det, trivs bra som jag har det nu.
Vem ringde du senast? Tobias.
Vad sa den du senast pratade med i telefonen: Att han hade köpt ett par chinos och vandra omkring i sentrum med Caty och Emil.
Brukar du komma i tid: Alltid. Hellre en halvtimma före än 5 minuter efter.
När mår du bra: Just nu mår jag fantastiskt. Jobbar med det jag vill, har underbara vänner och bor i en fantastisk stad.
Vad saknar du: Min familj saknar jag rätt ofta.
Hade du en bra kväll igår: Tog det bara lugnt.
Favorit dryck på morgonen: Kaffe latte.
Rakar du benen: Väldigt ofta då man inte behöver termobyxor på sig.
Är du blyg? Oftast inte.
Sysslar du med någon idrott: Nej.
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Ja!
Har du spytt offentligt: Nej, inte vad jag kan minnas. Hatar att spy och har inte gjort det speciellt många gånger.
Vad skulle du göra om du vore kille/tjej för en dag: Kissa, ha sex.
Är du nöjd med ditt liv: Jag är väldigt nöjd med mitt liv.
Är du bortskämd: ja, fast inte lika mycket nu längre.
Vad är det värsta du vet? Snåla människor, människor som är otrevliga utan anledning, att inte ha pengar. 
Hur mycket pengar brukar du slösa på en vecka? Alldeles för mycket. Tror det är bättre att hålla det för mig själv.
Vad behöver du just nu? Kanske lite närhet... eller en powernap.
Vilken kändis tycker du är en bra förebild? Min pappa.  
Vad använder du för shampoo? Tigi, dumb blonde.
Vad är det finaste du fått? Finns massor.
En speciell dag du minns: Finns flera.
Vem ringer du när du är arg/ledsen: Sandra.
Är det okej att gråta: Det är väldigt okej. 
När grät du senast: Förra veckan när Sikke berättade en hemsk sak.
Vad skulle du göra om du vann en miljon: Antagligen köpa på tok för mycket kläder och skor.
Bär du glasögon eller linser: Ikke.
Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder: Nej, men jag tycker det är kul att shoppa. Det är liksom mer genomtänkta köp.
När går du upp ur sängen en helgmorgon: Beror på om jag jobbar, har planer, är bakis. Jobb/planer: runt 9.00-10.00. Bakis: 15.00-18.00.  
Har du piercing: Ja.
Vill du gifta dig: Jag tror det.
Är du bra på att laga mat: Jag kan vara den sämsta kocken i historien, men jag är inte säker. Nej, faktist så har jag förbättrat mig på sistonde.
Är du flygrädd: Nej, jag tycker det är mysigt att flyga.
Hur vig är du: Inte nått.
Vad dricker du helst när du är törstig: mjölk, oboy, saft, cola.
Vad äter du helst när du ser på film: Godis, sour cream med holiday dipp.
Har du tandläkarskräck: Nej, jag förstår inte riktigt varför nästan varenda människa har det. Det känns väldigt main stream.
Är du morgon- eller kvällsmänniska: Lite både och, men jag skulle önska att jag var mycket, mycket mer morgonmänniska.
Har du någon gång gråtit dej till sömns: ja...
Röker du: Ja.
Hur ofta tränar/motionerar du: Så sällan som i aldrig. Men har tänkt att ta tag i det. Snart.
Senaste låt du hörde: The fray- Heartless. Jag älskar den så mycket.


ja, en väldigt onödig och inte speciellt intressant lista.


hej alla trogna läsare.

helgen, som för övrigt var helt jävla underbar, får jag berätta om vid ett annat tillfälle. bilder har jag att bjuda på med.. den som väntar på något gott... ;)

ja, här sitter jag i soffan, redo för jobb. sandra ligger inne och snarkar fortfarande. det var knappt tungt att ta sig upp i morse. skööönt. idag öpnnar jag, vilket är anledningen till att jag är uppe så förbannat tidigt. massa nya varor får vi in idag också, spännande, spännande.

börjar redan längta tills på lördag. då är det bursdagspartaj för rené, chriss och salo på studenten. jag jobbar inte heller, så det blir en hel uppladdningsdag med hög musik och iordningfixande.

mycket mer vettigt hade jag inte att säga.
på återseénde!!

halv nio, HALV NIO!

japp, så tidigt var jag uppe idag. har hunnit duscha, tagit på mig kläder, blåst håret och tagit en tur på rema för lite frukost-shopping.

tänkte fixa det sista och sedan ge mig ut på stan, har nämligen kommit på att jag inte har någon topp att bära till kvällens bravader. sedan blir det den traditonella morgon latten. den är väldigt viktig. och sist men inte minst: jobbelibobb.


natti, natti.

jag tänkte krypa ner under mitt täcke straxt. jag har haft en grym dag. efter jobbet gick jag till loge haven där sandra, christina och tobbe satt och pratade och drack en öl. slog mig ner med en öl jag också. det är så sjukt gott med öl på uteserveringar. jaja, efter det blev det rullekebab. kanske tredje denna veckan?! 

imorgon efter jobbet är det bara hem och korka upp vinet. kl. 22.00 är det madcon som står på schemat.. detta kommer bli sjukt kul! wie, wie, wie. och för ovanlighetens skull tänkte vi ta en tur på studenten efterpå.. ja bara för att det är lördag.
 
puss och hej och godnatt

dan före dan

igår var jag helt slut när jag kom hem från butiken... idag är det tio gånger värre. jag har så satans ont i hela kroppen. började klockan 10.00 och slutade 23.00. med andra ord blev det inget vin. måste dessutom till butiken imorgon två timmar innan vi öppnar för att fixa undan och larma det sista.
jag tycker att det är riktigt kul, men det tar verkligen på krafterna. tror jag måste finna mig en massör.

lämnade in min klocka idag på lagning så nu är den fullt fungerande. suveränt! skulle också behöva lämna in ett par skor som måste klackas om men varje gång jag kliver utanför dörren så glömmer jag det. borde skriva en komma-ihåg-lapp och sätta på entré-dörren.

japp, nu vet ni det. rätt relevant och viktigt information som jag kände att ni säkerligen ville vara delaktiga i.

dags att hoppa in i duschen och sedan sova. längtar faktist till morgondagen!
hoppas att ni haft en fin dag.


vilken dag!

kom hem för ca. 15 minuter sedan och jag är helt slut!! jag kommer verkligen somna gott ikväll känner jag. det har varit full rulle hela dagen, men det är det värt för det blir otroligt fint. längtar tills imorgon kl. 20.00 när allting är på plats och redo för öppningen på fredag. vi har planerat att ta ett glas vin efter allt slit imorgon för att fira att butiken då är klar. 

näe, nu ska jag försöka få tag på sandra och se om vi ska fixa någon god mat till paradise hotel, om hon ens kommer hem i tid annars får jag väl styra upp något själv och hur fantastiskt kul är inte det?

hoppas att ni haft en bra dag snyggingar! 

snor

verkar som att min förkyldning vägrar släppa. nässprayen håller på att ta slut också. typiskt. vid 1 ska jag befinna mig på klöverhuset. ryddning och uppackning står på schemat.

jag och sandra fick ett infall igår, tio i 11.
sprang över till rema och plockade på oss brownies, vaniljsås och mazzariner.
hatar när man blir sugen på något sådär och i dessa lägen är det inte positivt att rema är öppet till 11.
jag som ska komma i form!!?!?!?!

jaja, ha en bra dag.
puss

godkväll

känner verkligen att det var länge sedan jag var uppe så tidigt som jag var i morse, jag är helt slut i huvudet och skulle garanterat slockna om jag kröp ner under täcket.

hade i allafall ett litet möte på klöverhuset, rundvandring och fixning utav adgangskort. tog ca. 1 timme. efter det kände jag inte alls för att gå hem så jag satte mig på dromedaren med en latte och dagens tidning. det är faktist underskattat att fika själv. det är fruktansvärt skönt och avkopplande. efter min hårda morgon tog jag mig hem för lite återhämntning. jag bjöd över tobbe och emil på mat och film. old school. fan, vad jag älskar den filmen. frank the tank är min idol: "ONCE IT HITS YOUR LIPS, IT'S SO GOOD!"

på fredag ska vi öppna butiken så imorgon och på torsdag är det uppackning utav alla kläder, accesoarer och skor + prismärkning. kommer nog ta ett x antal timmar, men det ska bli kul!


snart dags för kvällens höjdpunkt: paradise hotel.

god kväll!

Jag dör!

Fan, vad trött jag är. Saken blir ju inte bättre utav att sandra fortfarande ligger inne i vår gosiga säng och sover. Jag hatar mornar, jag hatar att gå upp tidigt. Jag är verkligen inte gjord för detta. Kommer nog ta ett bra tag tills jag blir "van" till att gå upp runt 7-hugget.

Jaja, sånt är livet. Nu ska jag fixa det sista och sedan ge mig iväg.
Ha en bra dag snyggingar!

godkväll

sitter i sängen och nördar. skall straxt krypa ner under täcket. imorgon ska jag upp väääldigt tidigt. kl. 9.00 ska jag och sikke infinna oss i den nya oasis butiken på klöverhuset för en liten inspektion och genomgång utav ev. säkerhetsåtgärder. kul att se hur långt de kommit och hur det blir. jag är så otroligt lycklig och tacksam för att jag fick detta jobbet. och grymt kul att vara med från början i en ny butik. detta kommer bli galet bra!!

jag längtar redan lite till helgen, då är det konsert på nhh som gäller. madcon, madcon, madcon. jag tycker han är sjukt cool och sjukt bra så det kommer bli helt fantastiskt. tralala.


nu ska jag sova, pussipuss.

"the drunk gang"


partyt drog igång

redo för en fantastisk kväll

petter, hans käresta och rené var också redo

kine fick massage

tobias och robert aka mr. dj

kvällens värdar

kine hittade ett par brillor

remi håller tal för "the drunk gang"

flinka lyssnare

närbild

hej sandra och salo

morten och jag. fulla och glada.

puss puss puss

folk

jag var taggad till max


bilderna från efterfesten skippar jag, tror att det är bäst för alla haha.
det var en grym kväll med underbara människor.
tack!





lördagen



det var en grym kväll igår. förfest och efterfest hos oss. studenten. fyllekäk på deli. klagomål från grannarna.
kvällen/natten/morgonen innehöll en hel del roliga saker.
när vi stog upp på eftermiddagen idag fann vi en spya på mattan. härligt! blir spännande att se hur vi tar oss ann den.

fler bilder kommer vid ett annat tillfälle.

solig lördag

det är underbart väder ute och det gör ju inte att jag blir mindre partysugen.
ska jobba ett par timmar idag, börjar om ca. en halv timma. sen är det bara att glida hem och ladda upp med ett glas vin. fan vad kul det kommer bli!! vi har varit lite dåliga med att ta bilder på senaste tiden, det får bli ändring på det ikväll. yesbox! näe, nu ska jag fixa det sista och sedan vandra bort till oasis.

pusse

baby acer

min baby är back in the game. pratar självklart om min älskade dator. i säkert 2 månader har han varit död pga trasigt batteri. men idag är han back on track. när jag kom hem från stan förut låg nämligen ett litet paket i postlådan. och där i fann jag min nya sladd. och om inte det skulle vara fantastiskt nog, med låg också en hdmi-sladd. hädanefter kan vi alltså kolla på nedladdade filmer på tvn. helt suveränt!!


ja, var ju som sagt på en liten tur förut. var inne hos elin på proffice och gav henne blommor. självklart började jag nästan gråta. jag är så satans känslig. och satans mesig. men jaja, that´s me. sedan hamnade jag inne på bikbok och med mig fick jag ett par jeans från never denim. sedan bar det av ner till bystationen där jag mötte upp sandra för lite häng på classe. hittade det batteriet vi var ute efter så nu kan vi pumpa musik som aldrig förut. upp mot torgallmenningen. kollade in på retro, den nya butiken, men jag tycker att det påminner mycket om company som låg där innan. men lite nya märken hade dom iaf och rätt cool inredning. lite kalt/tomt... men coolt. vandrade vidare. hittade tre dvd-konserter; beyonce, michael jackson och timbuktu. fick också med mig en svart halvkort jacka/tröja. blev en fika på café italia. foccacia med kyckling. yummie. sen vimonopolet. vin, vin, vin och smirnoff.

nu sitter vi hemma. med varsin data i knät. lyssnar på musik från 90talet. längtar tills imorgonkväll. inflyttningsfest/vorsspeil. jag är så taggad!

nu till dagen:

- fixa mig (jobbigt)

- proffice

- skor

- classe

- vinmonopolet


vilken fantastisk dag.

det haglade i morse, då menar jag HAGLADE. nu är det sol ute. fint!


hey fat girl, i wanna make you smile!

sitter i vår älskade soffa och har precis ätit frukost. igår kom jag på att jag ska komma i form. sandra är med på noterna. vi planerar att börja springa. ser många hurtiga personer här i trakterna som är ute på morgon och kvällsrunder. det ser himmla härligt ut. jag har avundas dessa människor. nu ska jag bli en utav dom. först ska jag bli frisk men sedan är det blodigt allvar. jag åt knäckemackor till frukost, det är iallafall en start.

hey fat girl, i wanna make you smile!

nu jävlar!!


lost in space, lost in time.

sandra försov sig lite imorse.

sandra: helvete, klockan är tio över tio
emma: okej

sandra hoppar upp ur sängen. smink, kläder, väska, kissa, skor. ut genom dörren. någon minut senare hör jag någon springa upp för trappen med tunga steg. dörren öppnas igen och in kommer sandra.
- jag glömde bh:n.


censurerad dagbok

slutade kl. 16.00 idag. har varit en grymt rolig dag. de som jag träffat än så länge är så otroligt trevliga!! fick med mig en lila, tight partyklänning hem. kanske att det blir att ha den på lördag kväll. vem vet, vem vet. jag är så sjukt taggad på att festa. jag har brännt en skiva med 90-tals låtar. den går om och om här hemma. kalasbra!! imorgon är det fredag och jag är ledig. har tänkt mig ett besök på proffice och sedan får vi se vad som sker. måste ner till clas ohlson och se om de har ett speciellt batteri som jag behöver till stereofjärren. expert hade det ikke så de tipsade om classe. bäst för dom att de har det nu! tänkte kika in i en ny butik som öppnar imorgon. retro. diggar deras skyltfönster. vi får väl se vad de har att erbjuda.

igår var det vår här i bergen, tror ikke det var en droppe regn på hela dagen, vilket är mycket ovanligt. men idag öser det ner. märkligt hur vädret kan pendla så dant. 

jag skulle behöva städa, är saker överallt och i garderoben har vi mosat in kartongerna efter soffan och barstolarna så där in kan man inte gå. men kan inte påstå att jag har fruktansvärt mycket ork till det. det kanske kommer vart efter. 

kom på en till sak, jag måste hitta ett par sköna, snygga skor jag kan jobba i. nu glider jag omkring i mina nike-gympisar. har ingen lust att ha klackar, man får så satans ont i fötterna när man stått en hel dag. okej, om man är full (då man inte känner något. oftast) eller en shoppingrunda (fikapauser), men ikke att springa omkring och jobba i. får nog spana efter detta imorgon.

yes, där var ytterligare lite onödig fakta. när jag var yngre skrev jag dagbok. detta får vara min vuxna motsvarighet till det, men aningen mer censurerad. japp, så får det bli. ja, med bilder såklart. iallafall de gånger jag orkar styra med det.

nu ska jag röka.


godmorgon.

inte var dag som jag är uppe såhär tidigt. men det känns rätt skönt! helt klar är jag till och med och te har jag hunnit dricka. mycket imponerande. börjar om 35 min. ska vara med och öppna butiken idag. annars har jag inte mycket att tillägga, går fortfarande på mina tabletter och min nässpray. hoppas på att det ska bli bättre snart, kommer iallafall ikke stanna hemma från jobb för att jag är sjuk. det är en sak som är säker. näe, nu ska jag packa ihop min väska. ha en bra dag!
puss

sysselsättning

om vi säger såhär: jag är rastlös!!

tog en tur till apoteket.. i på tok för mycket kläder. tänkte att det var bra o pälsa på sig lite när man är lite halvsjuk. men när jag väl kom utanför dörren i jeans, uppdragna baouta sockar, uggs, stickad tröja, vinterjacka, vantar och den största och gosigaste halsduken i hela världen upptäckte jag mitt fel. vaaarmt. men va fan! bättre det än att gå och frysa. jag kände mig som en mischelin gubbe. tjock och gosig... ja, och varm! jag tog mig till apoteket och fick hjälp utav en trevlig tjej. det blidde några tabletter mot halsen och en näspray. perfekt!! här ska det knarkas!! jag vägrar helt totalt att bli sjuk! tog en sväng in på nova också. kunde inte riktigt låta bli och där hittade jag en supersöt klänning ifrån whyred. men just nu har jag inte direkt råd att lägga en massa pengar på kläder så den fick hänga kvar. elin fick jag ikke tag på så får se om jag kan kila förbi proffice imorgon.

nu sitter jag hemma igen, på den oskönaste madrassen i hela världen. våran tillfälliga soffa!! men det är sånt man får stå ut med.
pratade precis med fredrik, tänkte att han ville hitta på något med mig i kväll men han hade planer så det blev inget med det. jag får helt enkelt hitta ett nytt offer!! damdamda.

vet inte om ni läst sandras blogg om när jag trodde att jag tappat bort min jacka och väska inne på studenten i lördags? denna helgen kommer förfölja mig i all evighet. eller kanske inte. men jag tycker det är rätt kul att hörsa saker och komma på saker som man har gjort. vid detta tillfälle gick jag som sagt och leta efter min jacka och min väska ett x antal gånger och varje gång hittade jag det PÅ mig. man är inte alltid helt klar i huvudet när man fått i sig lite alkohol.

helt jävla onödig fakta... men; detta är iallafall resultatet utav några minuters sysselsättning! fint!

nu; JYSK!

innan dimman i lördags.




tjenamors

då var det tisdag. sandra är iväg på kontoret och jag gick upp för ett litet tag sen. var nere på rema 1000 och shoppade lite frukost precis. det blir frallor med skinka och ost, oboy och juice. yummie! har fått lite halsont och är lite förkyld så tänkte ta en tur till apoteket och se om de har någon mirakelkur. skulle också vilja ner till proffice och prata med elin och tacka henne för all hjälp jag fått och berätta att jag fått jobb. vi får se om hon har någon lucka. annars har vi tänkt åka till nesttun och hämta vår soffa och våra barstolar, om det nu får plats i bilen. om ikke måste vi vänta tills på fredag då de har utkörning. håll tummarna för oss! vad mer? var ju ute på en tur med tobias igår, gick en bit bort längst bryggen och det var riktigt skönt, sen satte vi oss på fiket inne på xibition med en varsin läsk. som avslut mötte vi upp emil och tog en lyxig middag på mcdonalds.

igår var det premiär utav paradise hotel! egentligen sjukt patetiskt program, men that´s how i like it. satan så jäkla bra det är. fortsättningen är ikväll halv tio. spännande!!! höhö.

jag och sandra hade planer på att hälsa på vår älskade annis i london till helgen, men det blir ändrade planer då jag ska jobba på lördag. saknar verkligen anna så otroligt mycket. den som väntar på något gott väntar aldrig för länge.

nu tänkte jag röjja lite här hemma. ha en bra dag!

hej

första dagen gick fint. var bara där i ca. 3 timmar. det är mycket att lära men jag tror att det kommer sätta sig rätt fort och jag är övertygad om att detta kommer bli satans kul!!

jag känner mig inte helt återhämtad efter helgen ännu. det blev en aningen hårt måste jag ta och erkänna. det är en bild från efterfesten som har fastnat på min hjärnhinna; jag sittandes och halsar ur en vinflaska. jag brukar alltid ha koll på mig själv, minnas det mesta, dricka lagom mycket men den här lördagen verkar jag gått helt mot mina principer. men det är som vi säger här i bergen; det ska va lite!

näe, nu ska jag ta på mig lite varma kläder och sedan möta upp tobias för en liten promenix. se om han har några roliga detajer från helgen att berätta.

ha det bra! tjing!

första dagen på oasis

godmorgon, godmorgon.

om ca. en halv timme ska jag knalla bort till oasis. första dagen på mitt nya jobb. ska bli kul att träffa de andra tjejerna och lära mig allt.

lön har jag fått idag också, alltid lika trevligt. kan nog inte bli en bättre start på denna vecka.

för att gå igenom lördagskvällen lite snabbt; DIMMA!! den var helt enkelt galen och satans kul. var på efterfest men har inte en aning om vad klockan var när jag kom hem. vaknade iallafall kl. 4 på eftermiddagen igår och hade fruktansvärt ont i hela kroppen och huvudet ska vi inte tala om. det känns att man blir äldre. tror aldrig att jag varit så bakis. brukar endå kunna röra mig dagen efter men det där tog priset.

näe, nu ska jag fixa det sista och sen gå bort till jobbet.

vinterlyd och lördag.

kvart i tio steg jag ur sängen. imponerande!

jag tror detta kommer bli en riktigt rolig dag. det som är planerat är shopping, fika, mat, uteservering, vinmonopolet, hem, fixa, dricka, bestämma vart kvällen ska fortsätta.

på torgallmenningen är det även vinterlyd idag. en gratis konsert med bland annat karpe diem. skulle vara kul att kolla på men jag vet inte hur det ska hinnas med.

Program helg i byene

Kl. 14.00 Arrangementet starter - sponsoraktiviteter i konsertområdet og på scenen.

Kl. 14.00-16.00 Direktesending fra P4s mobile studio

Kl. 15.00 Familieshow med Kaptein Sabeltanns menn, Langemann og Benjamin (Kapteinen selv deltar i Drammen 28/2)

Kl. 15.30 Finaleavviklinger fra scenen

Kl. 16.00 - ca. 17.30 Konsert med CC Cowboys, Katzenjammer, William Hut og Karpe Diem

jaja, vi får se hur vi löser detta! nu ska jag gå in och hoppa lite på sandra som ligger och sover ("I AM A PIG"). 


friday, i'm in love!!

jag har haft en helt, helt, helt underbar dag!! bästa fredagen i hela mitt liv kanske. var iväg på intervjun, träffade upp sandra, gick omkring på stan och inhandlade lite saker. efter det beslöt vi oss för att vi var värda lite "afterwork öl" så vi slog oss ner på en uteservering med en varsin öl. hur gott som helst. sen fick jag ett samtal... och vet ni vad? jag fick jobbet!! jag är så satans glad!!!! tralalala!! tror inte att jag fattat det riktigt än, men jag gör väl det på måndag kl. 12.00 när upplärningen börjar. fan vad kul detta ska bli!!

nu sitter jag, sandra och tobias bänkade framför let's dance! har ätit varm smörgåstårta och nu är vi på chipsen. ingen pjåkig fredagskväll med andra ord. tobias är helt exalterad över hur duktiga alla är på att dansa. där har vi ett äkta let's dance-fan!

friday, i'm in love!

fredag it is.

yes, då var det fredag. igen. veckorna går så satans fort. jag är grymt sugen på att gå ut och dansa imorgon. vi får väl se om jag hittar någon att dra med mig.
igår var det helt underbart väder. jag och emil vandrade omkring på stan och satte oss sedan på en uteservering och drack cola och pratade. himmla trevlig dag. dessutom fick jag med mig en hel del hem. 1 par jeans, 1 par skinnbyxor, 1 vår jacka, 1 väska, 1 kofta, 1 klänning och 1 midjekort jacka/tröja. jag har ju endå fyllt år, så det tycker jag att jag var värd.
på kvällen kom ludde och carl över på middag. det blev fajitas. mycket gott!

13.20 ska jag på intervju hos oasis igen. ska bli riktigt kul. tycker det är hur trevligt som helst med intervjuer. it´s my thing!

var uppe 09.30 idag. har ikke varit uppe så tidigt på hur länge som helst. det är fan skönt att vara uppe tidigt. jag måste skärpa mig på den fronten.

och idag kommer eventuellt vår soffa och våra barstolar. skönt att slippa o sitta på golvet. jag hoppas att de har tid till att köra hit det eftersom vi inte har någon bil idag. ja, vi får se vad dom säger när de ringer.

såg att sandra nämnde i sin blogg att vi sett twiligt. jag har till och med hunnit sett den två gånger... och SATAN vilken bra film!! brukar ikke tycka om filmer med vampyrer och så vidare, men twiligt är gudomlig. edward är gudomlig. jaja, skitsamma. galet bra film iallafall!

ha det bra allesammans! 

inflyttningsfest hos rené och salo.






tjugoett år

2:e mars innebär min födelsedag. hela 21 år är jag nu. kanske inte jättestor skilland mot 20, men det känns bra. 


förra veckan var jag på en jobbintervju för en klädbutik vid namn oasis. det gick kanon och om de gillade mig skulle de kalla in mig till en andra intervju och vet ni vad? ... imorse ringde dom och på fredag ska jag på en andra intervju!! tack gode gud!! himmla bra födelsedagspresent!! jag skulle dö av lycka om jag fick detta jobbet!

annars idag har jag hjälpt fredrik och basse att flyttstäda. ska dit imorgon igen och fixa det sista och så ska vi flytta hit en säng och ett element vi ska köpa utav dom.

när jag kom hem hade sandra dukat upp med kladdkaka och saft. paketöppning blev det också. fick ett par superfina skor och biljetter till madcon's konsert den 21:e mars. det ska bli så jäkla kul!! jag älskar dig sandra "bff" andersson.

på kvällen lagade vi mat. kycklinggryta och ris. kan ha varit det godaste jag ätit i hela mitt liv. nästan iallafall.

tack allihoppa som grattat mig idag!!




söndag och ångest?

om ni läst sandras blogg så vet ni att vi nu har flyttat. börjar redan känna mig som hemma här. allt är helt perfekt!








igår beslöt vi oss för att ta en tur på byn. blev först lite dricka här innan vi gick bort till rené och salo på förfest. hade grymt kul, iallafall mestadels utav kvällen. skedde lite saker på slutet som gärna skulle få vara ogjorda. men men, sånt är livet. lite svårt att ändra på det nu. jaja, hade iallafall en bra kväll.

idag har effektiviteten inte direkt varit på topp. har mest gjort ingenting. tobias var här på besök för ett litet tag sen. spännande dag.

hade visst inte speciellt mycket vettigt att skriva så jag får helt enkelt avrunda här. ha det bra.

RSS 2.0