mäklaren med stort M

idag har det varit fullt upp hela dagen. vi har varit på 5 stycken visningar. vi har i princip varit runt i hela sentrum, åtminstonde känns det som det. uppfärsbackarna/trapporna i denna staden är inte att leka med.
vi är bra sugna på att ha vår egna lägenhet nu. anting kommer det bli så att jag och sandra flyttar in i en tvåa eller vi två, emil och tobias i en något större. i en vecka har vi nu bott 5 stycken i en trea och det är trångt som bara den och inte nog med det , ikväll kommer fredrik hem vilket betyder att vi då kommer vara sex  stycken. yes, SEX stycken i en trea. men dagens visningar har i stort sett varit endast positiva. det var tre stycken två:or som var helt, totalt nyrenoverade. helt otroligt fina och både jag och sandra blev knäsvaga. detta även tack vare mäklaren, gaah, ni skulle sett honom. efter alla visningar gick jag, sandra och emil till SOHO för att varva ner med ett glas vin, där träffade vi även  kajsa och elin. två jättesöt a tjejer från sverige.

straxt blir det mera vin, städning och även en dusch. imorgon förmiddag är det husesyn så vi måste städa undan alla tecken på att vi bor sex stycken i denna lägenhet.

ikväll runt nio ska vi ner till calibar där det på tisdagar är "spelkväll". jag ska helt klart bevtisa vem det är som äger på "den försvunna diamanten".

jag har föresten fixat norskt nummer, det kommer att börja fungera inom de närmsta 24 timmarna, så de som är intresserade kan ju hojjta till.

kan ju också meddela att jobbsökandet börjas imorgon, alltså uppskjutet ytterligare en dag, eftersom att vi inte haft någon tid alls idag.

nu väntar ett glas rosé. ha det gräjt.

Kommentarer
Postat av: Johanna

Hoppas ni får någon av lägenheterna, inte helt fel med en ny renoverad =)

jag hojtar efter dit nummer ;) Men nu ska jag åka in till min otroligt roliga kurs jag går- wei=/



Hörs senare. Pussssis

2008-10-08 @ 07:51:38
URL: http://jolieee.blogg.se/
Postat av: Nina.

låter som ni har det toppen där borta! :)

lycka till med jobb, lägenheter & allt!



kramar/nina

2008-10-08 @ 16:13:44
URL: http://totalflopp.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0